Gå til hovedindhold
Dansk Fjernvarme
Medlemmer

Vi tager PULS’en på forsyningssektoren

PULS 2024 er lig med inspirerende indlæg og gode debatter i det store telt samt seminarer med ny viden og med nye værktøjer til hverdagen. Og så er der selvfølgelig masser af netværk med andre beslutningstagere.

26. mar. 2024
Tekst af Kim Vejrup, kve@danskfjernvarme.dk
  • Læs op

Indhold

    PULS 2024 samler op mod 250 ledere, bestyrelsesmedlemmer og andre beslutningstagere fra fjernvarme- og forsyningssektoren til erfaringsudveksling, netværk og for at høre forskellige eksperter fortælle, hvordan vi sikrer effektiv og bæredygtig ledelse og drift af varmeselskaber – nu og i fremtiden.

    I år finder PULS sted onsdag den 19. juni 2024 i det store telt bag Fjernvarmens Hus i Kolding for at danne rammerne om årets sommerevent i energisektoren. PULS er kendt for at gøre status på energipolitikken og sætte fokus på de seneste tendenser i branchen.

    I år er selvfølgelig ingen undtagelse, når vi ud over energipolitik bl.a. skal drøfte emnerne: Diversitet, læring, rekruttering, AI og bestyrelsesarbejde med mere.

    I løbet af dagen kan du naturligvis besøge minitræfpunktudstillingen, hvor flere udvalgte leverandører fra branchen står klar til at præsentere nye muligheder og få en god snak om dine udfordringer i hverdagen.

    Fordyb dig i et valgfrit emne

    Efter en dag fyldt med faglige, inspirerende indlæg og gode debatter i det store PULS-telt venter et valgfrit seminar, hvor du kan fordybe dig i dét emne, som giver mest værdi for dig.

    Tidligere har vi afholdt minisessioner i to runder, hvor du har mulighed for at blive klogere på to forskellige emner. Til PULS 2024 har vi ændret i konceptet: I stedet for to runder a 50 minutter afholdes nu kun én runde a 90 minutter. Dette betyder, at du i stedet for to korte sessioner får mulighed for at fordybe dig i længere tid i et enkelt emne.

    PULS 2024: Feel Good Festival

    Derudover skal du i år også glæde dig til at opleve et helt nyt eftermiddagsprogram på PULS 2024, når vi byder velkommen til Feel Good Festival. Festivalpladsen åbner kl. 15.30, hvorefter vi indbyder til inspiration, dialog og vidensdeling med flere ”talks” i vores stjernetelte.

    Kl. 17.30 åbner madboderne i vores Foodcourt-område, hvor lækker forplejning bliver leveret af forskellige foodtrucks. Der er kølige drikkevarer, som kan nydes i de hyggelige rammer til stemningsskabende loungemusik.

    Derudover kan du prøve kræfter med udfordrende aktiviteter, hvor der vil være noget for enhver smag.

    Andre klikkede på...