Gå til hovedindhold
Cybersikkerhed & Beredskab
Dansk Fjernvarme
Medlemmer

Temadag om AI er lagt på Sjælland

Dansk Fjernvarme er klar med endnu en temadag om AI og fjernvarme. Denne gang er temadagen placeret på Sjælland for at få flere af de østlige medlemmer med.

08. maj 2024
Tekst af Kim Vejrup, kve@danskfjernvarme.dk
  • Læs op

Indhold

    Der er allerede afviklet en temadag om AI og mulighederne for at bruge det i fjernvarmen, og nu bliver der udbudt endnu en temadag. Denne gang er temadagen henlagt til Sjælland, hvor Norfors i Hørsholm har tilbudt at lægge lokaler til.

    - Der er en del medlemmer fra Sjælland, der har udtrykt interesse for at være med, og da Norfors tilbød os at være vært, så slog vi til, forklarer seniorkonsulent Ole Juhl fra Dansk Fjernvarme med henvisning til, at den samme temadag tidligere er afviklet i Fjernvarmens Hus i Kolding.

    Han fortæller, at temadagen naturligvis fokuserer på, at hvad fjernvarmeselskaberne kan bruge AI – kunstig intelligens – til, og hvad de forskellige selskaber vil bruge AI til. Men at deltagerne også får en rundvisning hos Norfors med i tilbuddet.

    På det faglige plan vil formiddagen handle om samfundsværdi for fjernvarmeselskaberne ved at dele forsyningsdata samt hvordan kunstig intelligens og forsyning kan spille sammen. Det sidste punkt bliver belyst af Verdo.

    Senere på dagen bliver deltagerne udfordret på en workshop, hvor de skal udvikle på konkrete idéer til at brug af AI. Idéer som de siden skal præsentere for hinanden.

    Temadagen henvender sig til driftsledere, IT-chefer, administratorer, controllere samt måler-, data- og driftsansvarlige.

    Andre klikkede på...