Konverteringer fra sort til grøn varme

25. nov 2020

Middelfart går efter konvertering af 2000 husstande

2.000 boliger nordøst for Middelfart står til at komme med i et stort konverteringsprojekt fra naturgas, hvor tilskud fra Fjernvarmepuljen kan være afgørende for økonomien.

23. okt 2020

TVIS fortsætter udbygning med grøn varme

Jelling Varmeværk og Bredsten Balle vil fra 2021 få varme fra TVIS. Tilslutningen af de to byer sker som led i TVIS’ udvidelser af fjernvarmen i Trekantområdet.

10. okt 2020

Fjernvarmen skal hurtigt i dialog med varmebrugerne

Der vil blive kæmpet intenst om varmeforbrugerne i den kommende tid – og opfordringen til fjernvarmeselskaberne er, at dialogen skal i gang så hurtigt som muligt.

01. sep 2020

Konverteringsplaner skal støves af

Fjernvarmeselskaberne skal sætte skub i deres konverteringsprojekter her i efteråret – Dansk Fjernvarme giver gode råd om konvertering på tre temadage i oktober.

11. nov 2020 Podcast

Støttepuljer og konverteringer

Den ottende udgave af podcasten Fjernvarmen er online. Temaet for denne udsendelse er nye støttepuljer til fjernvarme og varmepumper i forbindelse med konverteringer fra fossil varme til grøn varme. 

16. sep 2020 Podcast

Konverteringer fra gas og olie til fjernvarme

Den sjette udgave af podcasten Fjernvarmen er online. Temaet handler denne gang om konverteringer fra gas og olie til fjernvarme i byerne. Gæst er vicedirektør i VEKS, Morten Stobbe.

17. jun 2020 Podcast

Podcast: Grøn varme til 500.000 boliger

Den femte udgave af Podcasten Fjernvarmen er nu online. Temaet handler om farvel til fossil varme i 500.000 boliger og goddag til grøn varme til alle.