Filtrer søgeresultater

Close icon

Dato

Type

Kategori

Her kan du søge i alle F&U rapporter

  • Close icon{{::facet.Title}}

{{searchCtrl.results.length}} af {{searchCtrl.totalNumberOfResults}} resultater

11. jan 2019 F&U-konto

Landsbyvarmeprojekter i Rebild Kommune

Formålet med projektet har været at afdække potentialet for en replicer bar fjernvarmeløsning, hvor eksisterende driftsdygtige fjernvarmeværker tilbyder et fjernvarmeprojekt til omkringliggende landsbyer eller individuelt forsynede områder, der grænser op til eksisterende fjernvarmeområder.

11. jan 2019 F&U-konto

Fremtidsstrategier for mindre fjernvarmesystemer

Projektet ’Fremtidsstrategier for mindre fjernvarmesystemer, Fase 1’ er en del af et EUDP projekt I projektet er der arbejdet på at udvikle nye metoder til dynamiske optimerings- og investeringsstrategier til højeffektive og kostoptimale fjernvarmesystemer for at hjælpe beslutningstagerne i mindre fjernvarmesystemer.

02. aug 2018 F&U-konto

On site måling af varmekonduktivitet i præisolerede fjernvarmerør i drift 

Projektet har undersøgt muligheden for at måle varmekonduktiviteten i præisolerede fjernvarmerørs isolering on-site, dvs. mens rørene er i drift. Laboratorieundersøgelser viste imidlertid at det ikke gav valide resultater

02. aug 2018 F&U-konto

Udvikling af ikke destruktiv metode til bestemmelse af fugtindholdet i isoleringen i fleksible præisolerede fjernvarmerør med

Projektet har udviklet en prototypemåler til kvantitativ detektion af fugtindholdet i isoleringen i fleksible præisolerede fjernvarmerør med medierør af PEX, som ikke er diffusionstæt over for vanddamp.