14. dec 2020 Vejledninger

Indberetning til brændselsprisstatistikken

Indberetningen af brændselsmængder og -priser er blevet opdateret sådan, at det nu kommer til at foregå digitalt via en indberetningsside. Du finder link og vejledning til indberetningssiden på denne side.

Kontakt Christian H. Hansen
chh@danskfjernvarme.dk
tlf: 23 48 29 62

Den nye digitale indberetning afløser spørgeskemaet, der tidligere blev sendt ud med post og nyhedsbrev. Formålet med den nye digitale indberetningsside er dels at gøre det lettere at indberette brændselsmængder og -priser og dels at få flere fjernvarmeselskaber til at indberette til statistikken.

På hjemmesiden http://braendsel.fjernvarmeindberetning.dk/ kan der fremover indberettes til brændselsprisstatistikken. Herunder findes vejledninger til indberetningen både via en video og en skriftlig vejledning.

For at logge ind på hjemmesiden benyttes samme brugernavn og kode, der benyttes til indberetning af energibesparelser og data til årsstatistik. Brugernavn er ikke det samme, som bruges på Dansk Fjernvarmes medlemsside. Hvis du ikke har dine log-in informationer er du velkommen til at kontakte Dansk Fjernvarme på mail (mail@danskfjernvarme.dk) eller telefon (76 30 80 00).

hent-vejledning

  • 14. dec 2020

    Indberetningsvejledning til brændselsprisstatistikken