26. maj 2020 Vejledninger

Afgifter på fjernvarmeområdet

Vejledningen afgifter på fjernvarmeområdet indeholder en gennemgang af forskellige regler på afgiftsområdet inden for fjernvarme. Afgiftsområdet er komplekst, og vejledningen vil derfor blive opdateret løbende. Denne anden udgave er udgivet i maj 2020.

Denne vejledning har til formål at give et overblik over afgiftsområdet inden for fjernvarme.

Vejledningen giver et komplet overblik over de forskellige typer af energi/- og miljøafgifter og godtgørelse heraf. Afgiftsområdet er dog meget komplekst, og ikke alle detaljer vil kunne fremgå, hvis vejledningen samtidig skal være læsevenlig og give overblik.

Derfor vil vejledningen løbende blive opdateret med mere information, efterhånden som det vurderes relevant ud fra tilbagemeldinger fra Dansk Fjernvarmes medlemmer samt ændringer i lovgivningen.

Brugerne af denne vejledning bør derfor vende tilbage for at sikre sig, at de til hver en tid har den opdaterede udgave.

De aktuelle afgiftssatser ligger i værktøjskassen
Bemærk at i den nuværende udgave er der i alle eksempler og beregninger brugt afgiftssatser for 2019. Vejledningen vil ikke løbende blive opdateret i forhold til aktuelle afgiftssatser.

Du kan finde de aktuelle afgiftssatser i værktøjskassen på hjemmesiden. Dette oversigtsskema opdateres løbende med de nye afgiftssatser, minimum én gang årligt.

Hent vejledning

  • 26. maj 2020

    Vejledning: Afgifter på fjernvarmeområdet