05. maj 2020 Værktøjer

Brugtbørs

Dette er Dansk Fjernvarmes Brugtbørs for medlemmer. Formålet er at give vores medlemmerne mulighed for at købe og sælge komponenter, der knytter sig til fjernvarmebranchen. Brugtbørsen er kun tilgængelig for medlemmer af Dansk Fjernvarme.

Jens Christian Nielsen
Teknisk konsulent
T: +45 20 54 54 73
M: jcn@danskfjernvarme.dk

Log på for at få adgang til denne artikel

Glemt adgangskode

Hvis du mangler din adgangskode eller har glemt den, kan du nulstille den og vælge en ny ved at klikke på linket "Glemt adgangskode?". Indtast derefter din mailadresse og afslut med OK, hvorefter du vil modtage en mail med nærmere information.

Du kan altid ændre din adgangskode igen ved at logge på og klikke på linket med dit navn øverst på hjemmesiden for at gå til ”Min profil”.

Hvis du ikke er oprettet som bruger eller vi ikke har registreret din mailadresse, så send os en mail. Du skal oplyse dit navn samt hvilket firma, du er ansat hos, hvorefter du vil få tilsendt din adgangskode.

Med dit login kan du tilmelde dig kurser og andre arrangementer via hjemmesiden. Har du et personligt abonnement på magasinet Fjernvarmen kan du desuden læse online-udgaven af det nyeste magasin.

Hvis du er ansat i et varmeselskab, der er medlem hos Dansk Fjernvarme, har du endvidere adgang til medlemsdelen af hjemmesiden.