12. feb 2021 Statistik

Fjernvarmeprisen i Danmark 2020

Fjernvarmeprisen for et standardhus på 130 m2 og et varmeforbrug på 18,1 MWh/år er marginalt lavere i 2020 end i 2019. Det viser Dansk Fjernvarmes undersøgelse af udviklingen i fjernvarmepriserne i 2020.

Tine Skovlund
Økonomisk konsulent
M: +4521899969
T: +4576308013
ts@danskfjernvarme.dk

Relativ udvikling i fjernvarmepris (vægtet) og forbrugerprisindeks 2015-20
Kilde: Danmarks Statistik og egne beregninger

Log på for at få adgang til denne artikel

Glemt password

Hvis du mangler dit password eller har glemt det, kan du nulstille det og vælge et nyt ved at klikke på linket "Glemt password" ovenfor. Indtast derefter din mailadresse og klik på Send-knappen, hvorefter du vil modtage en mail med nærmere information.

Dit password skal indeholde mindst otte tegn, både store og små bogstaver samt mindst ét tal.

Du kan altid ændre dit password igen ved at logge på og klikke på linket med dit navn øverst på hjemmesiden for at gå til ”Min profil”.

Hvis du ikke er oprettet som bruger, eller vi ikke har registreret din mailadresse, så send os en mail. Du skal oplyse dit navn samt hvilket firma, du er ansat hos, hvorefter du vil modtage en mail med nærmere information.

Med dit login kan du tilmelde dig kurser og arrangementer via hjemmesiden. Hvis du er ansat i et varmeselskab, der er medlem hos Dansk Fjernvarme, har du endvidere adgang til de låste medlemssider.