20. feb 2018 Persondata

Persondataforordningen - Hvad kan du forvente af Dansk Fjernvarme?

Den nye EU-Persondataforordning, der træder i kraft den 25. maj 2018, er et nyt regelsæt som alle virksomheder, organisationer og offentlige myndigheder der behandler personoplysninger, skal overholde.

Birthe Boisen
Juridisk konsulent
T: 7630 8000
M: 2145 2248
bfb@danskfjernvarme.dk

Log på for at få adgang til denne artikel

Glemt password

Hvis du mangler dit password eller har glemt det, kan du nulstille det og vælge et nyt ved at klikke på linket "Glemt password". Indtast derefter din mailadresse og klik på Send-knappen, hvorefter du vil modtage en mail med nærmere information.

Du kan altid ændre dit password igen ved at logge på og klikke på linket med dit navn øverst på hjemmesiden for at gå til ”Min profil”.

Hvis du ikke er oprettet som bruger eller vi ikke har registreret din mailadresse, så send os en mail. Du skal oplyse dit navn samt hvilket firma, du er ansat hos, hvorefter du vil få tilsendt dit password.

Med dit login kan du tilmelde dig kurser og arrangementer via hjemmesiden. Har du et personligt abonnement på magasinet Fjernvarmen kan du desuden læse online-udgaven af det nyeste magasin.

Hvis du er ansat i et varmeselskab, der er medlem hos Dansk Fjernvarme, har du endvidere adgang til de låste medlemssider.