Filtrer søgeresultater

Close icon

Dato

Type

Kategori

Her kan du søge i alle F&U rapporter

F&U-rapporter

  • Close icon{{::facet.Title}}

{{searchCtrl.results.length}} af {{searchCtrl.totalNumberOfResults}} resultater

27. apr 2022 Værktøjer

SmartRenovering

Hvert år har alle varmeselskaber udsigt til store omkostninger på renovering af deres ledningsnet. Dansk Fjernvarmes F&U-Konto har støttet udviklingen i at undersøge hvordan renoveringsindsatsen bedst prioriteres med baggrund i et forbedret bud på rørenes fysiske tilstand.  Projektets metode gør brug af data science og machine learning, kortlagte sammenhænge mellem fjernvarme ledningsdata, registrerede utætheder og hændelser.

27. apr 2022 Værktøjer

varmepumpedata.dk

Hjemmesiden varmepumpedata.dk er etableret i lyset af den stigende interesse for store varmepumper i danske fjernvarmenet. Formålet med hjemmesiden er at udbrede kendska-bet til brugen af store varmepumper i fjernvarmen og øge tilgængeligheden af information om anlæggenes drift.

12. jan 2022 Værktøjer

Smart Fjernvarme 2: Nyt værktøj udviklet til installationsovervågning og -analyse

Teknologisk Institut og fire fjernvarmeforsyninger sætter nu punktum i Smart Fjernvarme-projekterne 1 & 2. Men indsatsen omkring digital installationsanalyse for at støtte op om et generelt løft i kundeanlæggenes performance er kun lige startet.

19. aug 2021 Værktøjer

Planlægning og opfølgning på projekter: Et brugervenligt værktøj

Gennemførsel og planlægning af ledningsrenovering er ofte velbeskrevet i værkers og selskabers projekthåndbøger. Dog ser vi fortsat et behov for mere systematiske arbejdsgange med planlægning og styring af projekterne. Formålet er, at sikre et fortsat stort fokus på en høj effektivitet og erfaringsopsamling, så man bliver bedre til at identificere afvigelser.