Seneste nyt om corona

10. jun 2021 Corona

Corona-restriktioner bliver ophævet

Ny politisk aftale betyder bl.a. farvel til mundbind fra den 14. juni, og fra den 15. juli ophæves også afstandskrav og afstandsanbefalinger, når deltagere på fx generalforsamlinger i det væsentlige sidder ned.

09. jun 2021 Corona

ENS stopper med coronamøder

Der bliver ikke længere afholdt beredskabsmøder mellem Energistyrelsen og energisektoren om corona – i efteråret vil ENS afholde virtuelle dialogmøder med fjernvarmeselskaber.

18. maj 2021 Corona

Genåbning fortsætter med ny aftale

Et flertal i Folketinget har indgået aftale om yderligere genåbning, der bl.a. fremskynder tilbagevenden til arbejdspladserne. 

18. maj 2021 Corona

Generalforsamling og kommunelukning

Hvad sker der med generalforsamlingen, hvis kommunen ”lukker ned”, fordi coronasmitten overstiger de fastsatte grænser?

12. mar 2020 Corona

Hvordan forholder Dansk Fjernvarme sig til coronavirus?

Coronavirus / Covid-19 vokser dag for dag i Danmark og påvirker flere og flere. Dansk Fjernvarme tager situationen meget alvorligt og følger udviklingen nøje. Læs teksterne om corona her på siden, før du ringer til fagkonsulenterne.

11. mar 2020 Corona

Coronavirus og Dansk Fjernvarmes arrangementer

Coronavirus / Covid-19 har fået tag i Danmark. Her kan du blive klogere på, hvordan skal du forholde dig, hvis du er tilmeldt et kursus eller andet arrangement hos Dansk Fjernvarme den kommende tid. 

12. mar 2020 Corona

Fjernvarmen har et særligt ansvar

Som en del af den forsyningskritiske infrastruktur skal fjernvarmeværker stille personale til rådighed til at opretholde forsyningssikkerheden – de øvrige ansatte bør følge de generelle anbefalinger, lyder rådet fra Dansk Fjernvarme.

Flere nyheder om corona

12. maj 2021 Corona

Corona-pas eller ej

Ændringerne af forsamlingsforbuddet betyder, at der er krav om corona-pas til deltagerne – ikke hver gang, men nogle gange. Dansk Fjernvarme har lavet en oversigt.

28. apr 2021 Corona

Regeringen vil udskyde frist for indberetning af årsrapporter

Folketinget tager torsdag i denne uge fat på til et hastelovforslag, der vil udskyde fristen for indberetning af virksomheders årsrapporter. 

28. apr 2021 Corona

Forsamlingsforbud på 10 personer er gældende for generalforsamlinger

I efteråret 2020 var det tilladt at samle helt op til 500 personer ved fx generalforsamlinger – det er ikke længere gældende, selv genåbningen er gået i gang.

27. apr 2021 Corona

Dansk Fjernvarme åbner for fysisk fremmøde

Fjernvarmens Hus bliver igen åbnet for fysisk deltagelse på kurser. Det sker første gang med ”Sikkerhedskursus for driften”, der bliver afviklet den 6. maj. 

22. apr 2021 Corona

Krav lempes for erhvervsrejsende

Den generelle genåbning har siden den 21. april ført til en lempelse af kravene til udenlandske teknikere, der skal udføre opgaver i Danmark for fjernvarmeselskaber.

16. apr 2021 Corona

Genåbning baner vej for generalforsamlinger

Den nye politiske aftale om yderligere genåbning baner vejen for, at fjernvarmeselskaber kan begynde at afholde generalforsamlinger med fysisk fremmøde.

14. apr 2021 Corona

Generalforsamlinger

Corona-epidemien haft konsekvenser for rigtig mange selskabers afholdelse af generalforsamlinger. Mange generalforsamlinger er blevet udsat, men nu ser det ud til at de fleste er ved at være blevet gennemført. Vi har alligevel valgt at opdatere vores hjemmeside om generalforsamlinger. Opdateret 14. april 2021.

12. apr 2021 Corona

Fremrykket vaccinationsplan for fjernvarmen er skrottet

Medarbejdere i kritiske driftsfunktioner i forsyningssektoren og fjernvarmen bliver vaccineret på lige fod med andre borgere i samfundet.