Seneste nyt om corona

01. dec 2021 Corona

Gode råd om corona til fjernvarmeselskaber

Dansk Fjernvarme har samlet 10 gode råd om den tilspidsede corona-situation i forhold til fjernvarmeselskaberne.

30. nov 2021 Corona

Corona: Energistyrelsen opfordrer til øget opmærksomhed

Fjernvarmeselskaberne bør overveje adskillelse af vagthold og minimere besøg i kontrolrum, lyder det fra Energistyrelsens beredskabsenhed. 

25. nov 2021 Corona

Corona-restriktioner er tilbage

Dansk Fjernvarme genoptager sin information omkring corona-restriktioner, der har særlig betydning for fjernvarmeselskaberne. 

11. nov 2021 Corona

COVID-19: Kom trygt på kurser og arrangementer hos Dansk Fjernvarme

Det er vigtig for os, at du føler dig tryg og får en god oplevelse, når du deltager i kurser og arrangementer hos Dansk Fjernvarme. Sikkerhed for vores gæster og medarbejdere er første prioritet.

12. mar 2020 Corona

Hvordan forholder Dansk Fjernvarme sig til coronavirus?

Coronavirus / Covid-19 vokser dag for dag i Danmark og påvirker flere og flere. Dansk Fjernvarme tager situationen meget alvorligt og følger udviklingen nøje. Læs teksterne om corona her på siden, før du ringer til fagkonsulenterne.

11. mar 2020 Corona

Coronavirus og Dansk Fjernvarmes arrangementer

Coronavirus / Covid-19 har fået tag i Danmark. Her kan du blive klogere på, hvordan skal du forholde dig, hvis du er tilmeldt et kursus eller andet arrangement hos Dansk Fjernvarme den kommende tid. 

12. mar 2020 Corona

Fjernvarmen har et særligt ansvar

Som en del af den forsyningskritiske infrastruktur skal fjernvarmeværker stille personale til rådighed til at opretholde forsyningssikkerheden – de øvrige ansatte bør følge de generelle anbefalinger, lyder rådet fra Dansk Fjernvarme.

Flere nyheder om corona

02. sep 2021 Corona

Corona-restriktioner stopper

Fra den 10. september er det slut med corona-restriktioner. Dansk Fjernvarme giver en oversigt på den corona-fri fremtid for fjernvarmeselskaberne. 

10. jun 2021 Corona

Corona-restriktioner bliver ophævet

Ny politisk aftale betyder bl.a. farvel til mundbind fra den 14. juni, og fra den 15. juli ophæves også afstandskrav og afstandsanbefalinger, når deltagere på fx generalforsamlinger i det væsentlige sidder ned.

09. jun 2021 Corona

ENS stopper med coronamøder

Der bliver ikke længere afholdt beredskabsmøder mellem Energistyrelsen og energisektoren om corona – i efteråret vil ENS afholde virtuelle dialogmøder med fjernvarmeselskaber.

18. maj 2021 Corona

Genåbning fortsætter med ny aftale

Et flertal i Folketinget har indgået aftale om yderligere genåbning, der bl.a. fremskynder tilbagevenden til arbejdspladserne. 

18. maj 2021 Corona

Generalforsamling og kommunelukning

Hvad sker der med generalforsamlingen, hvis kommunen ”lukker ned”, fordi coronasmitten overstiger de fastsatte grænser?

12. maj 2021 Corona

Corona-pas eller ej

Ændringerne af forsamlingsforbuddet betyder, at der er krav om corona-pas til deltagerne – ikke hver gang, men nogle gange. Dansk Fjernvarme har lavet en oversigt.

06. maj 2021 Corona

Generalforsamlinger

Corona-epidemien haft konsekvenser for rigtig mange selskabers afholdelse af generalforsamlinger. Mange generalforsamlinger er blevet udsat, men nu ser det ud til at de fleste er ved at være blevet gennemført. Vi har alligevel valgt at opdatere vores hjemmeside om generalforsamlinger. Opdateret 14. april 2021.

28. apr 2021 Corona

Regeringen vil udskyde frist for indberetning af årsrapporter

Folketinget tager torsdag i denne uge fat på til et hastelovforslag, der vil udskyde fristen for indberetning af virksomheders årsrapporter.