Seneste nyt om corona

31. jan 2022 Corona

COVID-19: Kom trygt på kurser og arrangementer hos Dansk Fjernvarme

Det er vigtig for os, at du føler dig tryg og får en god oplevelse, når du deltager i kurser og arrangementer hos Dansk Fjernvarme. 

28. jan 2022 Corona

Påpasselighed er fortsat nødvendigt

Selv om corona-restriktionerne stort set alle bliver ophævet fra tirsdag, så er der fortsat grund til, at fjernvarmeselskaberne er påpasselige i forhold til deres ansatte, lyder opfordringen fra Dansk Fjernvarme.

20. dec 2021 Corona

Isolationskrav bliver ændret

Fremover skal medarbejdere til en smittet kollega ikke gå i selv-isolation. 

16. dec 2021 Corona

Corona: Vær klar med beredskabsplaner for juledagene

Energistyrelsen opfordrer fjernvarmeselskaber til fortsat opmærksomhed omkring forebyggelse af smittespredning. Dansk Fjernvarme tilskynder medlemmer til at have beredskabsplaner klar til juledagene.

12. mar 2020 Corona

Hvordan forholder Dansk Fjernvarme sig til coronavirus?

Coronavirus / Covid-19 vokser dag for dag i Danmark og påvirker flere og flere. Dansk Fjernvarme tager situationen meget alvorligt og følger udviklingen nøje. Læs teksterne om corona her på siden, før du ringer til fagkonsulenterne.

11. mar 2020 Corona

Coronavirus og Dansk Fjernvarmes arrangementer

Coronavirus / Covid-19 har fået tag i Danmark. Her kan du blive klogere på, hvordan skal du forholde dig, hvis du er tilmeldt et kursus eller andet arrangement hos Dansk Fjernvarme den kommende tid. 

12. mar 2020 Corona

Fjernvarmen har et særligt ansvar

Som en del af den forsyningskritiske infrastruktur skal fjernvarmeværker stille personale til rådighed til at opretholde forsyningssikkerheden – de øvrige ansatte bør følge de generelle anbefalinger, lyder rådet fra Dansk Fjernvarme.

Flere nyheder om corona

01. dec 2021 Corona

Gode råd om corona til fjernvarmeselskaber

Dansk Fjernvarme har samlet 10 gode råd om den tilspidsede corona-situation i forhold til fjernvarmeselskaberne.

30. nov 2021 Corona

Corona: Energistyrelsen opfordrer til øget opmærksomhed

Fjernvarmeselskaberne bør overveje adskillelse af vagthold og minimere besøg i kontrolrum, lyder det fra Energistyrelsens beredskabsenhed. 

25. nov 2021 Corona

Corona-restriktioner er tilbage

Dansk Fjernvarme genoptager sin information omkring corona-restriktioner, der har særlig betydning for fjernvarmeselskaberne. 

02. sep 2021 Corona

Corona-restriktioner stopper

Fra den 10. september er det slut med corona-restriktioner. Dansk Fjernvarme giver en oversigt på den corona-fri fremtid for fjernvarmeselskaberne. 

10. jun 2021 Corona

Corona-restriktioner bliver ophævet

Ny politisk aftale betyder bl.a. farvel til mundbind fra den 14. juni, og fra den 15. juli ophæves også afstandskrav og afstandsanbefalinger, når deltagere på fx generalforsamlinger i det væsentlige sidder ned.

09. jun 2021 Corona

ENS stopper med coronamøder

Der bliver ikke længere afholdt beredskabsmøder mellem Energistyrelsen og energisektoren om corona – i efteråret vil ENS afholde virtuelle dialogmøder med fjernvarmeselskaber.

18. maj 2021 Corona

Genåbning fortsætter med ny aftale

Et flertal i Folketinget har indgået aftale om yderligere genåbning, der bl.a. fremskynder tilbagevenden til arbejdspladserne. 

18. maj 2021 Corona

Generalforsamling og kommunelukning

Hvad sker der med generalforsamlingen, hvis kommunen ”lukker ned”, fordi coronasmitten overstiger de fastsatte grænser?