22. jan 2021 Værktøjer

Pensionsordning til Dansk Fjernvarmes medlemmer

Dansk Fjernvarme har indgået en aftale om en pensionsordning for hele fjernvarmesektoren med AP Pension - med Deloitte som mægler. Her kan du se, hvad det giver af fordele. Og hvem du skal kontakte.

Morten Tamberg Sørensen
Salgschef
M: 60 17 42 58
MTT@appension.dk

Torben Rønnow Jessen
Salgschef
M: 29 27 85 72
TRJ@appension.dk

Søren Brejnholt Lauridsen
Head of Clients, Deloitte
M: 23 83 24 00
solauridsen@deloitte.dk

Log på for at få adgang til denne artikel

Glemt password

Hvis du mangler dit password eller har glemt det, kan du nulstille det og vælge et nyt ved at klikke på linket "Glemt password" ovenfor. Indtast derefter din mailadresse og klik på Send-knappen, hvorefter du vil modtage en mail med nærmere information.

Dit password skal indeholde mindst otte tegn, både store og små bogstaver samt mindst ét tal.

Du kan altid ændre dit password igen ved at logge på og klikke på linket med dit navn øverst på hjemmesiden for at gå til ”Min profil”.

Hvis du ikke er oprettet som bruger, eller vi ikke har registreret din mailadresse, så send os en mail. Du skal oplyse dit navn samt hvilket firma, du er ansat hos, hvorefter du vil modtage en mail med nærmere information.

Med dit login kan du tilmelde dig kurser og arrangementer via hjemmesiden. Hvis du er ansat i et varmeselskab, der er medlem hos Dansk Fjernvarme, har du endvidere adgang til de låste medlemssider.