22. maj 2019 Debat

Kære kommende regering: Lad os sammen skabe et nyt grønt energieventyr

Vi står over for et klimavalg. Klimaforandringerne er den største enkeltstående udfordring, vi står overfor som samfund. Vi skal derfor blive langt bedre til bruge den energi, vi producerer, klogt. Som virksomheder, erhvervsorganisationer, fagforbund og NGO’er er vi gået sammen for at sikre højere ambitioner. Vi fremlægger her vores bud på, hvordan vi sammen kan skabe et nyt, grønt klima- og energieventyr.

15. jul 2019

Varmeværk og glasvirksomhed samarbejder om "smart affald"

Næstved Fjernvarme og Dansk Celleglas A/S samarbejder om at teste affaldsglas som isoleringsmateriale rundt om fjernvarmrør.

09. jul 2019 Navne

DIN Forsyning ansætter projektchef til fremtidens fjernvarme

Kenneth Jørgensen bliver den 1. august projektchef for at opføre varmeværker i DIN Forsynings område.

Leder

21. jun 2019 Leder

Verdensmål skal være rettesnor for fjernvarmen

Vi har brug for en reel klimalov

Folketinget er sat for de kommende år, og i Dansk Fjernvarme ser vi nu frem til samarbejdet med såvel den kommende regering som det nye folketing.

Som brancheorganisation for landets fjernvarmeværker har vi en række klare ønsker, der vil sikre, at fjernvarmen bliver...Læs mere

20. maj 2019 Debat

Grøn strøm bliver fjernvarmens motor

Med stadigt mere strøm baseret på vind og sol kan de danske fjernvarmeværker komme til at spille en god rolle som lagringskapacitet. Elektrificeringen af fjernvarmen er derfor et vigtigt skridt i den grønne omstilling, påpeger Jesper Koch, chef for tænketanken Grøn Energi.

20. maj 2019 Debat

Fejlagtige konsulent-rapporter fører til tvivlsom politik

Der er god grund til at være kritisk over for brugen af konsulenter, som i forsyningssektoren har medført politiske beslutninger, der i høj grad vil afvikle en ellers succesfuld sektor, skriver vicedirektør Kim Behnke i et indlæg.

06. maj 2019 Debat

Fjernvarme kan hjælpe med at opfylde flere verdensmål

De danske fjernvarmeselskaber bidrager allerede nu til FNs Verdensmål – men vi skal huske at fortælle om det, når vi kommunikerer med omverdenen.

Nyhedsbrev

Tilmeld Nyhedsbrev
Afmeld Nyhedsbrev

22. maj 2019 Høringssvar

Midlertidig ordning for tilskud til varmepumper, der installeres af energitjenesteleverandører

Der er afgivet høringssvar til ovenstående høring, hvor Dansk Fjernvarme bl.a. gør opmærksom på, at ikke alle huse er velegnet til at gøre brug af en individuel varmepumpe pga. isoleringen.

22. maj 2019 Høringssvar

Tilskud til kommuner

I dette høringssvar gør Dansk Fjernvarme bl.a. opmærksom på, at det er meget få selskaber/kommuner, der vil få mulighed for at gøre brug af puljen, da de vil skulle bruge længere tid til at tage beslutning om lukning.