27. jan 2021 Podcast

Abonnementsordninger i fjernvarmen

Den niende udgave af podcasten Fjernvarmen er online. Temaet for denne udsendelse er abonnementsordninger i fjernvarmen. Hvilke fordele og udfordringer, der er, når fjernvarmeselskaberne udbyder "fjernvarme på abonnement".

11. nov 2020 Podcast

Støttepuljer og konverteringer

Den ottende udgave af podcasten Fjernvarmen er online. Temaet for denne udsendelse er nye støttepuljer til fjernvarme og varmepumper i forbindelse med konverteringer fra fossil varme til grøn varme. 

13. okt 2020 Podcast

Ny politisk aftale om biomasse

Den syvende udgave af podcasten Fjernvarmen er online. Tema for denne udsendelse er den nye politiske aftale for brug af bæredygtig biomasse i energisektoren i Danmark. 

16. sep 2020 Podcast

Konverteringer fra gas og olie til fjernvarme

Den sjette udgave af podcasten Fjernvarmen er online. Temaet handler denne gang om konverteringer fra gas og olie til fjernvarme i byerne. Gæst er vicedirektør i VEKS, Morten Stobbe.

17. jun 2020 Podcast

Podcast: Grøn varme til 500.000 boliger

Den femte udgave af Podcasten Fjernvarmen er nu online. Temaet handler om farvel til fossil varme i 500.000 boliger og goddag til grøn varme til alle.

13. maj 2020 Podcast

Podcasten Fjernvarmen: Grøn genstart

Den fjerde udgave af podcasten Fjernvarmen er ude nu. Temaet er grøn genstart. Hvordan får vi kickstartet den grønne omstilling under og efter corona-krisen?

02. apr 2020 Podcast

Grøn varme til alle

Tredje afsnit af Podcasten Fjernvarmen er ude. Temaet er Dansk Fjernvarmes strategi om Grøn varme til alle i 2030. Den danske fjernvarme kan hjælpe med næsten halvdelen af målet om 70 procents reduktion af CO2-udslip frem mod 2030. Dansk Fjernvarmes direktør Kim Mortensen fortæller hvordan.

05. feb 2020 Podcast

Det gode samarbejde

Andet afsnit af Podcasten Fjernvarmen er ude nu. Temaet i dette program handler om det gode samarbejde mellem fjernvarmen og industrien – og har derfor fokus på det netop udgivne Inspirationskatalog.

Corona-særudgaver:

25. maj 2020 Økonomisk regulering

Podcast: Hvad er status på en ny regulering?

En særudgave af Podcasten Fjernvarmen, hvor tre medarbejdere fra Dansk Fjernvarmes sekretariat giver en status over, hvordan det ser ud med en ny regulering for fjernvarmesektoren.

20. apr 2020 Corona

Podcast: Tilbage til arbejdet og restancer

Podcasten Fjernvarmen er tilbage med et sammendrag om fredagens webinar og spørgetime, hvor medlemmerne kunne få svar omkring corona og restancer, ferie og meget mere.

30. mar 2020 Corona

Podcast: Onlinemøder, hjemmearbejde og besøg hos kunderne

Gode råd om hjemmearbejde, onlinemøder og hvordan fjernvarmeselskaberne skal forholde sig i forhold til besøg hos kunder. Det var nogle af de emner, der blev taget op i den anden spørgetime og webinar om corona og fjernvarmeselskaberne. 

23. mar 2020 Corona

Podcast: Corona og fjernvarmeselskaberne

Hvilken betydning har corona-udbruddet og regeringens tiltag i den forbindelse for fjernvarmeselskaberne? Det spørgsmål tog Dansk Fjernvarme op den 20. marts i et webinar. Denne podcast indeholder uddrag fra det webinar.