26. feb 2021 Kurser & arrangementer

Hvad betyder demokratisk ejerskab?

Det undersøger Dansk Fjernvarme i samarbejde med Demokratisk Erhverv, når Energi på Toppen afholdes digitalt den 7. april 2021.

Regeringen vil sammen med et flertal af Folketingets partier styrke vidensgrundlaget for demokratiske virksomheder i Danmark. Med den seneste finanslov afsættes der derfor tre millioner kroner til nedsættelse af en ekspertarbejdsgruppe, som skal undersøge og beskrive forholdene ved demokratiske virksomheder, herunder medarbejder-, producent- og forbrugereje.

Men hvilken betydning har demokratisk ejerskab for lige udvikling i hele Danmark? Det spørgsmål besvarer vi, når energisektoren igen samles ’virtuelt’ til Energi på Toppen Online.

Dato: 7. april 2021
Tid: 09.00 -11.00

Med udgangspunkt i en aktuel politisk interesse for området, undersøges hvilken værdi demokratisk ejede virksomheder har for samfundet – særligt de lokale samfund. I det lys kigger vi på, hvordan forbrugerejet af fjernvarmeselskaber understøtter lokalsamfundene og borgernes aktive del og medbestemmelse i den grønne omstilling.

Læs mere om Energi på Toppen Online her.

Gratis deltagelse
Alle kan deltage gratis i arrangementet. deltager i webinaret via din computer eller via din tablet/smartphone. Du skal ikke bruge webcam, men det kan være en fordel at bruge høretelefoner.

Tilmeldingsfrist er tirsdag den 6. april 2021

Tilmeld dig gratis her.