02. feb 2021 Kurser & arrangementer

To spændende dage med fokus på ledningsnettet

Den 13.-14. april 2021 afholdes erfa-træf om ledningsnettet, hvor du bliver opdateret på nyeste viden og deler dine erfaringer om ledningsnettet.

Grundet coronavirus afholdes erfa-træf om ledningsnettet senere på året end normalt, men nu er der ikke længe til, og erfa-træf om ledningsnettet er nu åbent for tilmelding.

Tilmeld dig erfa-træf om ledningsnettet 2021 her.

Udover ny viden om ledningsnettet er der på erfa-træffet lagt stor vægt på, at du får god tid til at udveksle erfaringer med kollegaer, som står med samme problemstillinger som dig. 

Erfa-træf om ledningsnettet finder sted:

Dato: 13.-14. april 2021
Sted: Fjernvarmens Hus, Kolding

Erfa-træffet strækker sig over to dage. Selve erfa-træffet afholdes i Fjernvarmens Hus, mens middag og overnatning foregår på Hotel Scandic i Kolding.

Slots- og Kulturstyrelsen deltager
På årets erfa-træf kan du glæde dig til at opleve Slots- og Kulturstyrelsen, der vil gøre dig klogere på, hvad man må og ikke må, når man skal grave nye fjernvarmeledningerne ned eller renovere. Derudover fortæller de også om, hvad du rent faktisk gør, hvis du finder noget.

Udover Slots og Kulturstyrelsen kan du se frem til at møde Carsten Kjær fra Skive Fjernvarme, som vil berette om temperaturoptimering og John Olsen fra HOFOR, som fortæller om nærføring ved højspændingsledninger.

Alt dette og meget mere kan du glæde dig til, når du deltager på årets erfa-træf.

Læs mere og tilmeld dig erfa-træffet om ledningsnettet her.