15. dec 2020 Kurser & arrangementer

Webinar: Følg med i konverteringsprojekter

Nu kan du sidde på forreste række, når Dansk Fjernvarme over seks måneder følger konverteringsprojekter i Skive og Slagelse.

Både Skive Fjernvarme og SK Forsyning starter netop nu op på to store konverteringsprojekter. Over tre webinarer vil Tage Meltofte, direktør i Skive Fjernvarme og Carsten Lunde, energichef i SK Forsyning fortælle om, hvordan de hver især planlægger og udfører deres projekter.

Webinarerne afholdes:

Dato: 27. jan 2021
Tid: 10.00-11.15

Dato: 14. apr 2021
Tid: 10.00-11.15

Dato: 16. jun 2021
Tid: 10.00-11.15

På de tre webinarer vil vi blandt andet gå i dybden med deres projektforslag, samarbejde med kommunen, kommunikation, justeringer, status på markedsføring og tilslutning og meget mere.

Læs mere om indholdet på de tre webinarer her.

Er webinarrækken noget for dig?

Webinarerne henvender sig til dig, der enten er i gang med et konverteringsprojekt eller planlægger at opstarte et. Du sidder enten som direktør/driftsleder eller planlægger af konverteringsprojekter.

Alle deltagere vil få adgang til en optagelse af webinaret og de viste slides i en måned efter afholdelsen. Så selvom du ikke har mulighed for at deltage i selve webinaret, kan du via din tilmelding se optagelsen på et andet tidspunkt.

Webinarrækken er kun for medlemmer af Dansk Fjernvarme.

Læs mere om de tre webinarer og tilmeld dig her.