15. dec 2020 Kurser & arrangementer

Regionalmøder 2021

I ugerne 9, 10 og 11 planlægger Dansk Fjernvarme igen sin tour rundt i landet, og de præcise datoer og steder offentliggøres i uge 1

Traditionen tro tager Dansk Fjernvarme på tour rundt i landet i ugerne 9, 10 og 11 i forbindelse med vores regionalmøder. Grundet Coronavirus/COVID-19 kommer vi dog ikke så mange steder, som vi plejer.

-Vi er nødt til at tage højde for corona-situationen og de restriktioner, som gælder på tidspunktet for regionalmøderne. Derfor har vi besluttet, at vi ikke holder så mange fysiske møder, som vi plejer, men vi sørger stadig for, at de resterende holdes rundt i landet, siger Chefkonsulent Lisbeth Aagaard Mountfield.

Læs mere om Regionalmøder 2021

Deltag online
Som noget nyt har du til Regionalmøder 2021 også mulighed for at deltage online på flere af møderne.

-Vi har ikke konceptet helt på plads for, hvordan vi vil tilbyde online deltagelse, men vi ved, at mange af vores medlemmer foretrækker at deltage digitalt, så den mulighed skal der selvfølgelig være.

Således siger Lisbeth Aagaard Mountfield, som pt. arbejder med forskellige digitale løsninger til regionalmøderne.

På regionalmøderne er der udover indlæg om aktuelle emner rig mulighed for at netværke med kolleger og bestyrelsesmedlemmer fra andre varmeselskaber. Her kan I udveksle erfaringer om muligheder og udfordringer, som findes i hverdagen.

Hold dig opdateret på hjemmesiden
På danskfjernvarme.dk kan du holde dig opdateret på regionalmøderne. I uge 1 forventer vi at offentliggøre programmet, steder og datoer for de fysiske møder, samt på hvilke møder, der er mulighed for at deltage online.

Grundet corona-situationen er det svært at planlægge langt ud i fremtiden, da der hele tiden kan ske ændringer med kort varsel. Ud over hjemmesiden kan du også holde dig opdateret på regionalmøder, kurser og andre arrangementer via vores nyhedsbreve.