14. dec 2020 Kurser & arrangementer

2020 - året hvor alt blev vendt på hovedet

Intet blev som vi forventede, og alt er blevet vendt op og ned - også hos Dansk Fjernvarmes kursus- og eventafdeling.

Corona-pandemien buldrede ind i Danmark i marts, og den har vendt arbejdslivet på hovedet for rigtig mange. Vi har været tvunget til at ændre i vores arbejdsmæssige rutiner, tænke over hvem vi omgås og hvor mange.

Medarbejdere rundt om på landets fjernvarme- og forsyningsselskaber har skullet omstille sig og forberede sig på en ny hverdag, hvor en eller flere kollegaer måske pludselig har skullet i isolation.

Også hos Kurser & Events hos Dansk Fjernvarme har Corona-pandemien medført store omvæltninger, for selvom der er coronavirus, så står den grønne omstilling ikke stille:

- Vi har været nødt til fuldstændig at gentænke måden hvorpå, vi afholder kurser og arrangementer, så vi - på en ’corona-venlig måde’ stadig kan tilbyde vores medlemmer den viden og det kompetenceløft, som de måtte have brug for i den grønne omstilling, siger Dansk Fjernvarmes direktør Kim Mortensen.

Webinar og virtuelle arrangementer
Et af de tiltag, som virkelig har taget fart det seneste år, er Dansk Fjernvarmes webinarer, som vi i løbet af 2020 har afholdt 25 af.

-  at udvikle og gennemføre så mange webinarer på kort tid har været meget ressourcekrævende og udfordrende for vores sekretariat.  Derfor er jeg også ekstra glad for den store opbakning der har været til webinarerne fra både vores medlemmer og samarbejdspartnere, siger Kim Mortensen og fortsætter:

- Webinarer er en rigtig god mulighed for, at vi kan mødes digitalt og dele viden uden at samles fysisk, og jeg er sikker på, at vi kommer til at afholde flere webinarer og digitale events i det kommende år.

Udover de mange webinarer har vi også afholdt vores den virtuelle konference: Grønne udfordringer – Varme svar med godt 500 deltagere, samt afholder vi Energi på Toppen Online den 16. december.

Tak til…
Vi i Dansk Fjernvarme vil gerne benytte lejligheden til at sige mange tak for de samarbejder, som vi har indgået i det forgange år, og stor tak til alle dem som har vist os interesse.

Derudover vil vi gerne takke for den opbakning som kursister, deltagere, undervisere, indlægsholdere og virksomheder har udvist i dette omvæltningens år, og sige tak for den gode modtagelse som vores nye digitale initiativer har fået.

Vi er allerede i fuld gang med at planlægge mange spændende kurser og arrangementer i 2021, og selvom vi i fremtiden håber på, at vi kan samles flere fysisk, så følger vi Coronasituationen tæt, og vi er hele tiden  klar til at omstille os til den givne situation i samfundet.

Du kan altid holde dig opdateret på aktuelle kurser og arrangementerwww.danskfjernvarme.dk

På gensyn i 2021.

De bedste hilser fra
Dansk Fjernvarme