21. sep 2020 Corona

Kurser og arrangementer bliver fortsat afviklet i Dansk Fjernvarme

Dansk Fjernvarme følger myndighedernes retningslinjer for afvikling af kurser og arrangementer i de kommende uger.

Myndighederne skærpede fredag forsamlingsforbuddet, så der nu er den samme grænse over hele landet. Men det er fortsat muligt både at følge reglerne og afholde kurser og arrangementer, hvor deltagerne fortrinsvis sidder ned.

Derfor var der mandag fortsat kurser i Fjernvarmens Hus i Kolding – og det vil også være tilfældet de kommende 14 dage, hvor myndighedernes skærpelse er gældende.

- Vi har haft positive tilbagemeldinger fra deltagerne på vores kurser i dag, mandag, siger chefkonsulent Lisbeth Aagaard Mountfield.

Konkret bliver der mandag afholdt både en temadag om digitalisering og et kursus, og meldingen fra deltagerne er, at de føler sig trygge ved at være i Fjernvarmens Hus.

- Det indikerer for os, at vi kan og skal fortsætte med at afvikle kurser og arrangementer. Men selvfølgelig følger vi situationen og vurderer, om vi skal fortsætte, siger Lisbeth Aagaard Mountfield. 

Fokus på tryghed
I forbindelse med kurser og arrangementer i Fjernvarmens Hus i Kolding har Dansk Fjernvarme siden genoplukningen haft helt klare regler for, hvordan og under hvilke forhold kurser bliver afviklet i huset.

Alle skal spritte hænder af allerede ved ankomsten til huset, ligesom der er den anbefalede afstand mellem deltagerne under kurserne. Dertil kommer, at maden bliver portionsanrettet, når kursisterne skal have frokost.

- Vi står inde for, at deltagerne på vores kurser og arrangementer kan føle sig trygge ved at komme her, og det gør vi ved, at vi følger de anbefalinger, der kommer fra myndighederne, siger Lisbeth Aagaard Mountfield.

Du kan her læse mere om, hvordan vi sikrer alle i Fjernvarmens Hus og til eksterne kurser / arrangementer mod smittespredning.