25. aug 2020 Kurser & arrangementer

Temadag om elforbrug i fjernvarmesektoren

Savner du overblik over, hvad der sker på elmarkedet og den seneste udviklings konsekvenser for store elforbrugende fjernvarmeselskaber?

Temadag om el 2020

For at fjernvarmesektoren kan blive fossilfri samt udnytte vedvarende energikilder, får elektricitet en stadig større betydning som drivenergi til de teknologier, som skal opsamle og fremstille fjernvarmen. Derfor er fjernvarmesektoren langsomt ved at ændre sig fra et kraftvarmesystem med elproduktion til et elforbrugende system med andre udfordringer i forhold til elsystemet sammenlignet med tidligere. 

Dansk Fjernvarme inviterer til en spændende temadag, hvor vi stiller skarp på muligheder og udfordringer som elforbrugende fjernvarmeselskab.

Dato: 28. september 2020
Tid: 9.30 – 15.30 (morgenmad fra kl. 9.00)
Sted: Fjernvarmens Hus, Kolding.

Se temadagens fulde program her.

Mød dine kollegaer i branchen
Spørgsmålene er mange, når man prøver at tænke elforbrug i fjernvarmesektoren, for er det overhovedet en god idé at integrere el og varme mere? Hvorledes købes elektricitet og hvilke elprodukter er tilgængelige for fjernvarmesektoren? Kan elpatroner blive ved med at være baseret på tysk overskudsstrøm? Hvorledes vendes strømmen på et kabel, når der skiftes fra levering til forbrug, og hvad er betingelserne herfor?

Tilmeld dig temadagen – og få svar på dine mange spørgsmål.

Begrænset antal pladser
På grund af corona-situationen vil der kun være adgang til ca. 40 deltagere på temadagen. Normalt holder vi temadage med op til 80 deltagere. Pladser angives ’først-til-mølle’, hvorfor vi opfordrer til, at man tilmelder sig hurtigst muligt.