22. jun 2020 Kurser & arrangementer

Få et optimalt fundament for økonomistyringen i varmeselskabet

Deltag på kurset og få det mest optimale fundament for dit fremtidige arbejde.

Når du har gennemført kursusforløbet, er varmeselskabets økonomistyring udviklet, så det er i tråd med de gældende krav i lovgivningen.

Fra Budget til regnskab og priseftervisning, er et af Dansk Fjernvarmes populære kurser, og det afholdes:

Dato: 3 x 1 dag (24. august, 7. september og 21. september)
Tid: 9.15 - 16.00 (morgenmad fra 8.45)
Sted: Fjernvarmens Hus, Kolding

Kurset er et forløb over tre enkeltstående dage med ca. 2 uger imellem hver kursusdag. Det betyder, at du kan gå hjem og kigge din egen praksis igennem imellem hver kursusdag og efterprøve de ting, du har lært, så du er sikret et optimalt udbytte på din næste kursusdag.

Læs mere om kurset, se programmet og tilmeld dig her.

Et godt fundament for fremtidens arbejde
På kurset vil du opleve faglige indslag og sparring med personer, som kender til økonomistyring m.m. i fjernvarmeselskaber.

“Det bedste ved kurset var indslag fra nogen som kender det vi sidder med i hverdagen, og revisorens syn på det der skal laves samt rød tråd igennem hele forløbet.”
Louise, Ørum Varme

Afholdelse af kurser og arrangementer
På baggrund af coronavirussen/covid-19 har Dansk Fjernvarme tidligere udskudt alle kurser og arrangementer. Nu er tiden heldigvis snart moden til, at vi igen kan begynde at afholde fysiske kurser– selvfølgelig på forsvarlig vis.
Dansk Fjernvarme følger nøje sundhedsmyndighedernes påbud og anbefalinger ift. rengøring, afstand mv., og vi har iværksat flere tiltag, så du kan føle dig tryg ved at komme på kursus eller uddannelse hos os.