12. jun 2019 Kurser & arrangementer

Branchemøde om digitaliseret fjernvarme 

Fjernvarmeindustrien og fjernvarmens tænketank, Grøn Energi, inviterer til branchemøde med digitale løsninger som tema.   

Branchedag 2019

Deltagerne på branchemødet den 5. september får ny viden om, hvordan den digitale tidsalder kan sikre deres virksomheder.

Branchemødet finder sted på EnergyLab Nordhavn og BLOX i København, og deltagerne lægger ud med en præsentation af Nordhavn-projektet, der er kendt for at bruge nyeste teknologi for at sikre grønne løsninger til Nordhavnens beboere.

Fjernvarmen skal med på det digitale beat

Fjernvarmebranchen har helt styr på integration af vedvarende energikilder, men skal blive bedre til at udnytte digitale løsninger for at kunne følge med i fremtiden.

Digitalisering af fjernvarmen er meget mere end nye kundeservices, GDPR og forbruger-apps. Digitale teknologier har potentialet til at gøre hele fjernvarmesystemet mere effektivt, pålideligt og intelligent. Hvordan det sker, bliver et at de store emner ved branchemødet.

Se det spændende program

Deltagerne kan se frem til en spændende dag med mange inspirerende indlæg og cases. De kan glæde sig til at høre Brian Seeberg, direktør i COWI, fortælle om anbefalinger om adgang og anvendelse af forbrugsdata. Derudover kommer blandt andre Keld Forchammer fra Brunata og fortæller om fremtidens datadrevne forsyning.

Du kan læse mere om branchedagen, se programmet og tilmelde dig her.