18. mar 2019 Kurser & arrangementer

Få mere ud af dit bestyrelsesarbejde

Vi du vide, hvordan du bedst kan bidrage til, at jeres selskab udvikler sig konstruktivt? Og hvordan I får et bedre udbytte af jeres bestyrelsesarbejde?

Som bestyrelsesmedlem sidder du med et stort ansvar, og det forpligter, at du er klædt forsvarligt på til at varetage selskabets ve og vel. 

Derfor er det en rigtig god idé, at deltage på kurset ‘Bestyrelsens opgaver og ansvar’. Her får du bl.a. redskaberne til at skabe en konstruktiv udvikling i forsyningsselskabet, og viden om hvordan du gør resultaterne målbare, og derfor bedre kan handle på dem.

 

Indhold og form
På det praktiske plan vejledes der i, hvordan du tilrettelægger bestyrelsens arbejde i hverdagen, dvs. sammensætning, konstituering, forretningsorden, indkaldelse, agendaer og referater samt samarbejdet mellem ledelse og bestyrelse.

Undervisningen foregår som en kombination af oplæg, øvelser/cases og diskussioner for herved at sikre stor aktualitet og direkte referencer til dit bestyrelsesarbejde.

 

God tid til netværk og sparring
Det er en fordel at tage flere afsted fra den samme bestyrelse, da det så er nemmere at integrere den nye viden og arbejdsform i bestyrelsen. Derudover er der på kurset afsat god tid til netværk og erfaringsudveksling, så du kan dele din bestyrelses erfaringer med andre.