05. mar 2019 Regionalmøde

Regionalmøder: Ledige pladser til de sidste møder

Dansk Fjernvarmes regionalmøde-karavane er nu halvvejs, og i dag er vi taget til Glyngøre. I morgen venter endnu et møde i en ny by, og i næste uge afholdes de sidste tre af de i alt ni møder.

Regionalmøde 2019
Stig Caspersen fortæller om fjernvarmens image, og hvordan vi forbliver attraktive overfor vores kunder.

Regionalmøderne i Kibæk, Aabenraa, Odense og Sæby er nu vel overståede. Generelt har møderne været præget af god og positiv stemning, samt et ønske om dialog og sparring på nogle af de problemstillinger som man kan opleve i fjernvarmebranchen lige nu og i fremtiden.

Vi efterkommer ønske om mere tid til spørgsmål
Generelt viser evalueringen af de første fire møder en høj tilfredshed blandt deltagerne, hvor godt 90 % har sagt, at regionalmødernes indhold lever op til deres forventninger. Ligeledes siger 9 ud af 10, at det er sandsynligt, at de vil deltage på regionalmøderne igen i 2020.

-Vi er meget tilfredse med de foreløbige tilbagemeldinger. Vi prøver i høj grad at imødekomme vores medlemmers ønsker og behov, og det er positivt at tilbagemeldingerne giver udtryk for, at vi lever op til deres forventninger, siger uddannelseskonsulent Lisbeth Aagaard Mountfield og fortsætter:

-En bemærkning der er gået igen i de første evalueringer er, at deltagerne synes, at Forsyningstilsynets indlæg er for kort, derfor har vi tilpasset programmet og bl.a. skåret 10 minutter af frokosten, således at der er mere tid til Forsyningstilsynet samt til spørgsmål og dialog.

Har du ikke deltaget endnu?
Ta’ dine kollegaer eller bestyrelse under armen og deltag på et af de sidste regionalmøder, der er stadig ledige pladser - tilmeld dig her:

07. Marts – Aarhus 

12. Marts – Roskilde 

13. Marts – Maribo 

14. Marts – Kolding