28. feb 2019 Regionalmøde

Regionalmøderne godt undervejs

Dansk Fjernvarmes regionalmøde-karavane er på vej landet rundt og gjorde i dag stop i Odense. Der er stadig god mulighed for at komme til regionalmøde forskellige steder i landet.

Chef for politisk økonomisk sekretariat i Dansk Fjernvarme Rune Moesgaard var ordstyrer ved dagens regionalmøde i Odense. Det er en opgave han på regionalmøderne deler med chef for faglig afdeling, Louise Overvad Jensen. Foto: Jesper Voldgaard.
Regionalmøderne giver plads til erfaringsudveksling med kollegaer fra lokalområdet og mulighed for at komme i tæt dialog med flere af Dansk Fjernvarmes faglige konsulenter. Foto: Jesper Voldgaard.

Der var høj sol og blå himmel over Fyn da Dansk Fjernvarmes regionalmøder i dag var nået til Odense.

Det var det tredje af i alt ni regionalmøder, der i dag fandt sted på et godt besøgt Scandic Hotel i det sydvestlige Odense. Her bød Rune Moesgaard, chef for Dansk Fjernvarmes politisk økonomiske sekretariat i København, velkommen og han agerede også ordstyrer gennem dagens program. 

Som det også er tilfældet på de øvrige regionalmøder fik deltagerne ved dagens møde både god mulighed for at erfaringsudveksle med hinanden og med konsulenter fra Dansk Fjernvarmes sekretariat og så fik de ikke mindst en stribe aktuelle indlæg, der dykkede både ned i teknik, politik og administration.

Det kan du også stadig nå at få - hvis du endnu ikke har været på regionalmøde. Møderne fortsætter nemlig efter denne kalender:

  • Sæby: 5. marts
  • Glyngøre: 6. marts
  • Aarhus: 7. marts
  • Roskilde: 12. marts
  • Maribo: 13. marts
  • Kolding: 14. marts.

Læs mere om regionalmøderne og tilmeld dig her -->