13. feb 2019 Regionalmøde

På regionalmødet får jeg det overblik, jeg har brug for

Sådan siger mange, når de giver deres bud på, hvad der det vigtigste at tage med hjem efter Dansk Fjernvarmes årlige regionalmøder.

Dansk Fjernvarme Regionalmøder 2019

Regionalmøderne er kun for Dansk Fjernvarmens medlemmer, og de første møder venter rundt om hjørnet. Vi er i fuld gang med at finpudse de sidste detaljer til den kommende danmarksturné.

Når vi ser tilbage på de sidste års regionalmøder, har der generelt været stor tilfredshed. 89 % af de adspurgte medlemmer har været tilfredse eller meget tilfredse med deres oplevelser på regionalmøderne i 201889 % mener også, at regionalmødernes faglige niveau lever op til deres forventninger.

Det bedste ved regionalmøderne er, at mange temaer og emner berøres, og vi derved får et fint overblik, siger Richard S. Nielsen, Vejen Varmeværk.

Jeg fik den information, jeg havde brug for pt. Blandt andet aktuelt nyt, lovgivning, effektivisering, siger Kurt Jørgensen  Frøstrup Fjernvarme.

Bliv opdateret på nyt i branchen
Fjernvarmebranchen står aldrig stille, og derfor udvælger vi emner, som er oppe i tiden.

På regionalmøderne i 2018, var det blandt andet indlægget om varmepumper, som blev fremhævet blandt medlemmerne, som noget af det væsentligste. Medlemmernes primære årsag til at deltage på regionalmøderne er, at de bliver opdateret med nyeste viden om faglige og tekniske emner.

Det er rigtig fint med så mange korte indlæg om, hvad der sker i branchen. Hele vores bestyrelse er med, så det fungerer godt med korte indlæg, så kan vi selv arbejde videre med emner, som påvirker os direkte, siger Peter Bakke, Hinnerup Fjernvarme.

For medlemmerne er det også afgørende, at de bliver ajourført med, hvad der ellers sker i branchenAt de får klarhed over, hvilke udfordringer der venter, og hvordan de politiske vinde blæser.

Jeg får overblik over alt, hvad der rører sig for tiden. Hermed også overblik over, hvad jeg skal være opmærksom på, siger Palle fra AN Energi.

Få en snak med Dansk Fjernvarme
På regionalmøderne venter en dag med spændende og højaktuelle indlæg, og du kan møde medarbejdere fra Dansk Fjernvarme og netværke med kolleger fra andre fjernvarmeselskaber.

Har du endnu ikke tilmeldt dig? Du finder hele programmet for årets regionalmøder og tilmelder dig her.