25. mar 2021 Kurser & arrangementer

Kursustilmelding er ikke bindende

Du bliver ikke bundet af en tilmelding til et kursus eller arrangement hos Dansk Fjernvarme, hvis det bliver aflyst på grund af corona-restriktioner.

Mange er tilbageholdende med at tilmelde sig kurser og arrangementer hos Dansk Fjernvarme, da de afventer situationen. Men alle kan trygt tilmelde sig de arrangementer, som de ønsker at deltage i, fordi ingen bliver fastholdt i deres tilmelding, hvis et kursus eller temadag ikke kan afvikles som angivet på grund af Coronavirus.

Det gælder for eksempel, hvis afstandskrav eller forsamlingsforbud forhindrer fysisk afholdelse, eller hvis et kursus eller temadag i stedet udskydes til senere på året eller omdannes til et virtuelt forløb. I disse tilfælde kan man annullere din tilmelding.

- Alle tilmeldte deltagere bliver kontaktet af os, hvis vi er nødsaget til at ændre eller udskyde et kursus eller et arrangement, og i den forbindelse har man selvfølgelig mulighed for at annullere sin tilmelding, hvis tidspunktet ikke passer, siger Lisbeth Aagaard Mountfield.

Hvis du har spørgsmål til et specifikt kursus, er du velkommen til at kontakte os på 76 30 80 00 eller tilmelding@danskfjernvarme.dk. Du kan også læsere mere om de corona-tiltag, som Dansk Fjernvarme på hjemmesiden – www.danskfjernvarme.dk.