16. feb 2021 Kurser & arrangementer

Skal du med på Leder Forum 2021

Ledere fra hele forsynings- og fjernvarmebranchen samles for at netværke, få ny viden og drøfte aktuelle ledelsesmæssige emner med andre ledere i branchen. 

 

Leder Forum 2020
Hvad skal du som leder tage med fra 2020? Få svaret på Leder Forum 2021

I 2020 har de fleste ledere stået over for en række nye udfordringer, der har vendt op og ned på arbejdslivet for mange.

På Leder Forum 2021 sætter vi fokus på, hvad vi har lært af 2020, og hvordan vi bliver bedre ledere, mere optimistiske og karismatiske – også på distancen.

Dato: 15.-16. April 2021
Sted: FÆNGSLET, Horsens

Du får nye inputs, idéer og værktøjer til at lede dine medarbejdere via spændende og aktuelle indlæg og ved at sparre og netværke med de andre deltagere. 

Læs mere om Leder Forum 2021

Spændende og inspirerende indlæg
På årets Leder Forum vil du bl.a. opleve flere inspirerende indlæg, som kan inddrages direkte i dit daglige arbejde som leder.

” Det bedste ved Leder Forum er 1) Netværket 2) Inspiration til daglig ledelse 3) Inspiration til hvordan jeg som leder skal forandre mig for fortsat at kunne tilbyde mine medarbejdere en attraktiv arbejdsplads.”

Peder Sørensen, Lolland Forsyning

Du kan bl.a. se frem til at opleve foredragsholder og forfatter Henrik Mathiasen tale om optimistisk ledelse ved modgang og høre Erik Hansen, Nyborg Forsyning og Service A/S fortælle om deres erfaringer med distanceledelse og hvad Nyborg tager med herfra.

Og så kan du selvfølgelig opleve en masse andre spændende og fagligt relevante indlæg.

Se det fulde program til Leder Forum 2021

Hvem tilmelder sig Leder Forum?
På Leder Forum samles ledere i forsynings- og fjernvarmeselskaber fra hele landet. Leder Forum er for ledere på alle niveauer.

Tilmeld dig allerede nu, da der er et begrænset antal pladser!

Du kan tilmelde dig her