16. feb 2021 Kurser & arrangementer

Få et optimalt fundament for økonomistyringen i varmeselskabet

Deltag på kurset og få styr på alt fra budget til regnskab og priseftervisning.

Når du har gennemført kursusforløbet, er varmeselskabets økonomistyring udviklet, så det er i tråd med de gældende krav i lovgivningen.

Fra Budget til regnskab og priseftervisning, er et af Dansk Fjernvarmes populære kurser. Grundet coronavirussen afholdes kurset over 3 dage – 1 webinar og  2 kursusdage:

Webinaret afholdes den 29. april kl. 09.00-12.00
2 kursusdage afholdes den 17.-18. maj i Fjernvarmens Hus, Kolding
.

Læs mere om kurset, se programmet og tilmeld dig her.

 

Et godt fundament for fremtidens arbejde
På kurset vil du opleve faglige indslag og sparring med personer, som kender til økonomistyring m.m. i fjernvarmeselskaber.

“Det bedste ved kurset var indslag fra nogen som kender det vi sidder med i hverdagen, og revisorens syn på det der skal laves samt rød tråd igennem hele forløbet.”

Louise, Ørum Varme

Er kurset noget for dig?

Kurset er for dig, som er administrativ medarbejder eller leder i et varmeselskab. På kurset får du bl.a. et grundlæggende kendskab til varmeforsyningslovens prisbestemmelser, og du lærer at udarbejde et budget i henhold til varmeforsyningslovens bestemmelser.

Derudover lærer du at lave korrekte anmeldelser til forsyningssekretariatet, udarbejde effektiv rapportering til ledelse og bestyrelse og meget mere.

Læs mere om kurset og tilmeld dig her.