15. feb 2021 Kurser & arrangementer

Overvejer du at deltage på kursus?

Du bliver ikke ”låst” med din kursustilmelding – Dansk Fjernvarme afholder kun kurser og arrangementer, hvis det er fuldt forsvarligt i forhold til gældende retningslinjer.

Situationen omkring COVID-19 er stadig uklar, og måske går du rundt og afventer at tilmelde dig et kursus eller arrangement.
Det er vigtig for os, at du føler dig tryg og får en god oplevelse, når du deltager i kurser og arrangementer hos Dansk Fjernvarme. Sikkerhed for vores gæster og medarbejdere er første prioritet.

Du kan derfor trygt tilmelde dig de arrangementer, som du gerne vil deltage i. Hos Dansk Fjernvarme følger vi myndighedernes anbefalinger tæt, og vi afvikler kun kurser og arrangementer, hvis det er fuldt ud forsvarligt ift. gældende retningslinjer og krav til blandt andet afstand og rengøring. Derudover holder vi tilmeldte opdaterede, hvis vi ændrer datoen for afholdelse.

Sikker kursusdeltagelse
I Fjernvarmens Hus har vi iværksat en lang rakke initiativer for at sikre at både kursister og medarbejdere trygt kan færdes i huset. Derudover er vi altid i tæt dialog med eksterne samarbejdspartnere, hvis vi afvikler kurser uden for Fjernvarmens Hus.

Du kan læse mere om de mange tiltag her.

Bliv opdateret på kurser og arrangementer
Vores hjemmeside opdateres løbende med nye kurser, temadage og andre arrangementer.

Du kan se en samlet oversigt over nuværende udbudte kurser her.

Du kan se en samlet oversigt over nuværende udbudte arrangementer her.

Du kan se en samlet oversigt over nuværende udbudte temadage her.