04. nov 2020 Kurser & arrangementer

Forstå bestyrelsens økonomiske ansvar

Som bestyrelsesmedlem har du et stort økonomisk ansvar, og for at opnå succes er det afgørende, at du er klædt forsvarligt på.

Alle bestyrelsesmedlemmer har et ansvar, når det kommer til forvaltning af selskabets økonomi. På dette populære bestyrelseskursus får du lige præcis overblik over de vigtigste økonomiske sammenhænge og faresignaler i økonomien.

Dato: 23. november 2020
Tid: 09.15-15.45 (morgenmad fra 08.45)
Sted: Fjernvarmens Hus, Kolding

Måske er du ny i bestyrelsen og mangler viden, måske har du mange års erfaring, men trænger til en update for at sikre et mere frugtbart bestyrelsesarbejde? Uanset din erfaring er kurset aktuelt og udbytterigt for alle bestyrelsesmedlemmer uanset selskabsform.

Læs mere om kurset 'Bestyrelsens økonomiske ansvar’ og se det fulde program.

Netværk med andre bestyrelser
På kurset får du en grundlæggende forståelse for de regnskabsmæssige sammenhænge, og den lovgivning der er tilknyttet. Derudover er kurset en unik mulighed for at netværke og udveksle erfaringer med andre, som sidder med de samme problemstillinger som dig i hverdagen.

- Mange fjernvarmeselskaber sidder med de samme udfordringer, hvilket der er god mulighed for at få talt om til sådan et kursus, hvor bestyrelsesmedlemmer fra hele landet samles. Sidst var kurset en stor succes, og det regner jeg også med, at det bliver i år, lyder det fra uddannelseskonsulent Lisbeth Aagaard Mountfield.

Tilmeld dig kurset ‘Bestyrelsens økonomiske ansvar’ her.