07. okt 2020 Kurser & arrangementer

Sådan deltager du i den virtuelle konference

Den 29. oktober afholdes konferencen Grønne udfordringer – varme svar, og du kan være med hjemme foran computeren.

COVID-19 har gjort 2020 til et meget mærkeligt år, hvor vi har været nødsaget til at udskyde, ændre og aflyse flere arrangementer herunder vores landsmøde, som hvert år tiltrækker 2000 deltager fra energi- og forsyningssektoren.

Men behovet for at samles i branchen er der stadig, og derfor afholder Dansk Fjernvarme en virtuel konference, hvor alle kan deltage, men hjemme foran deres egen computer.

-Den virtuelle konference er ikke et landsmøde, men der er alligevel mange fordele ved, at det er et digitalt event, hvor man kan være med hjemme fra, og stadig opleve klima-, energi- og forsyningsministeren og høre i hvilken retning fjernvarmen går, siger Dansk Fjernvarmes direktør Kim Mortensen.

Deltag via din computer
Du får adgang til konferencen via din computer. Du skal tilmelde dig konferencen via Dansk Fjernvarmes hjemmeside. 1-2 dage før den 29. oktober modtager du en email med et link til den hjemmeside, hvor konferencen kan ses. Her kan du også se videoer på de tre nominerede til Fjernvarmeprisen 2020, så du ved, hvem du skal stemme på.

Under selve konferencen skal du ikke bruge webcam, men det kan være en fordel at bruge høretelefoner. Hvis lyden/billedet er meget ustabil, kan det være en fordel at tilslutte din PC til en kabelforbindelse i stedet for wifi.

Konferencen gennemføres som en tv-produktion med debatter og mulighed for interaktive elementer, hvor ”seerne” kan stille spørgsmål, deltage i afstemninger m.m.

Se eller gense konferencen
Alle deltagere vil få adgang til en optagelse af konferencen efter afholdelsen. Så selvom du ikke har mulighed for at deltage på selve dagen, kan du via din tilmelding se optagelsen på et andet tidspunkt.

Læs mere om konferencen og se programmet her