10. sep 2020

Virtuel konference: Grønne udfordringer – varme svar

Danmark står over for en række grønne udfordringer, og i fjernvarmebranchen står vi klar med de varme svar! Hør hvordan på vores virtuelle konference den 29. oktober 2020.

Virtuel Konference 2020
- Vi ser rigtig meget frem til konferencen, som bliver et virtuelt samlingspunkt for hele energi- og forsyningssektoren i efteråret, Kim Mortensen, direktør i Dansk Fjernvarme. Foto: Jesper Voldgaard.

Danmark har en grøn ambition, men hvordan når vi bedst i mål med 2030-klimaplanerne? Er svaret 1.500.000 millioner elbiler på vejene, øget elektrificering eller noget helt tredje?

Konvertering til en ny og grønnere varmekilde er på dagsordenen for mange områder, men hvordan sikrer vi, at den kollektive varme fortsat bliver rullet ud i hele landet, og hvordan ruster fjernvarmeselskaberne sig bedst til den grønne omstilling og fremtidens konkurrence på varmemarkedet?

Grøn varme til alle
Den 29. oktober afholder Dansk Fjernvarme sin første virtuelle konference fra et tv-studie i Roskilde, hvor vi sætter fokus på mange af de spørgsmål, som svæver i energi og forsyningsbranchen.

Vi har bl.a. inviteret klima-, energi- og forsyningsminister Dan Jørgensen forbi til at pakke klimapakkerne ud, så vi kan holde dem op mod fjernvarmesektorens grønne ønskeseddel.

Vi har også inviteret industrien i studiet, for at blive klogere på hvilke indspark de kommer med, og hvordan det spiller sammen med fjernvarmen.

Derudover venter en række eksperter i kulisserne for at skabe en inspirerende og spændende konference med højaktuelt, fagligt fokus og politisk indsigt.

Uddeling af Fjernvarmeprisen
De seneste år er Fjernvarmeprisen blevet uddelt på vores Landsmøde, men det har COVID-19 sat en stopper for i år. Derfor uddeles prisen i år i løbet af konferencen.

Vi præsenterer de tre nominerede, og på konferencen kan du kan være med til at afgøre, hvem der skal løbe med æren og vinde Fjernvarmeprisen 2020!

- Vi ser rigtig meget frem til konferencen, som bliver et virtuelt samlingspunkt for hele energi- og forsyningssektoren i efteråret. Vi har et intensivt, men stærkt program, der er tilpasset det helt nye format, siger Dansk Fjernvarmes direktør, Kim Mortensen.

Vi flyver både op i helikopterperspektivet og dykker ned i værktøjskassen. Vi tager en debat om, hvordan vi fintuner fjernvarmen til en fremtid, der starter lige nu – og vi håber, at du og dine kollegaer vil være med.

Læs mere om konferencen og tilmeld dig her - Vi glæder os til at se dig!