25. jun 2020 Fjernvarmen

Nyt magasin: Grøn konverteringsbølge forude

Det sidste nummer af magasinet Fjernvarmen inden sommerferien er på gaden og det sker med fokus på at fjernvarmen potentielt kan konvertere 170.000 husstande fra fossil energi til grøn varme.

Flemming Linnebjerg Rasmussen
Redaktør
T: 51 15 80 84
M: fr@danskfjernvarme.dk

Juni-udgaven af Dansk Fjernvarmes magasin er nu udkommet og som altid rummer magasinet en temasektion med et særligt fokus. Denne gang er spotlyset sat på fjernvarmens potentiale for at konvertere 170.000 husstande fra fossile energikilder til fjernvarme.

Temaet tager afsæt i en ny analyse fra COWI, der viser at netop konverteringerne fra fossile energikilder til fjernvarmen kan være med til at skubbe fart i en grøn genstart af Danmark i kølvandet på Corona-krisen samtidig med at øvelsen vil bidrage markant til at Danmark kan nå sine CO2-mål.

Læs mere om COWI-analysen i magasin-teamet, hvor du blandt andre også kan læse om, hvorfor Danfoss og A. P. Møller Holding bakker op om konverteringerne fordi de kan skabe vækst, beskæftigelse og grøn omstilling i Danmark.

Landsmøde, cybersikkerhed og mandagsmøde
Magasinet byder dog på meget andet læsestof. Blandt andet er Dansk Fjernvarme så småt begyndt at varme op til årets landsmøde, der efter planen holdes på traditionel facon i slutningen af oktober, i år i København.

Som noget nyt kan Dansk Fjernvarmes medlemmer nominere både sig selv og hinanden til årets fjernvarmepris. Derpå vil en jury udvælge tre kandidater. Vindere skal, som hidtil, findes via en afstemning ved selve landsmødet. Læs mere om mulighederne for at blive nomineret – og måske vinde – årets fjernvarmepris i juni-udgaven af magasinet.

Magasinet byder også på en artikel om energisektorens nye kompetencecenter for cybersikkerhed, der er stiftet af Energinet, Dansk Energi og Dansk Fjernvarme.

Du kan også komme med til Esbjerg i selskab med den radikale leder Morten Østergaard, der som et led i artikelserien ”Mandagsstævnemøde” besøgte Din Forsyning for at høre mere om de grønne planer i Esbjerg.

Alt dette og meget mere findes i det aktuelle nummer af magasinet, som abonnenter har adgang til at læse online her og som i fysisk form er på vej ud i postkasser over hele landet.