01. jul 2019 Navne

Karina flytter til Folketinget

Karina Lorentzen Dehnhardt blev for nyligt valgt til Folketinget for SF og stopper i Dansk Fjernvarme med udgangen af juli.

Karina Lorentzen Dehnhardt blev valgt til Folketinget ved valget den 5. juni for SF. Hun stopper derfor som kommunikationskonsulent i Dansk Fjernvarme med udgangen af juli.

Karina begyndte sit arbejde i Dansk Fjernvarme i begyndelsen af 2016 og fik hurtigt ansvaret for det politiske indhold i en lang række arrangementer – fx det årlige landsmøde og PULS. Dertil har hun også haft ansvaret for Dansk Fjernvarmes tilstedeværelse på folkemøderne på Bornholm og en række konferencer i årenes løb.

Derudover stod hun fadder til et nyt projekt, der fik titlen ”Energi på Toppen”, hvor Dansk Fjernvarme søger at samle beslutningstagere og interessenter fra fjernvarmebranchen til fire årlige formiddagsmøder. Møderne – to i foråret og to i efteråret – har vist sig at være en stor succes med stærkt fagligt indhold krydret med mulighed for at styrke netværk.

Karina har haft sin plads i kommunikationsafdelingen, hvor hun også har bidraget med sin viden om bl.a. kommunikationsstrategi og bidraget til det daglige arbejde i afdelingen.