26. jun 2019 Kurser & arrangementer

95 % tilfredshed i første halvår

Igennem det første halvår af 2019 har vi afholdt en lang række kurser, temadage, erfa-møder og andre arrangementer.  

Skab synlighed omkring din virksomhed med et mini-træfpunkt til PULS 2019
Vi vægter netværk og erfaringsudveksling højt til alle kurser og arrangementer

En stor del af vores kurser, erfa-møder og arrangementer er blevet afholdt her i Fjernvarmens Hus, mens en række andre møder er afholdt rundt omkring i landet. Bl.a. har vi afholdt Energi-på-Toppen i København, og vi har afholdt 9 regionalmøder, som har været fordelt over hele landet fra Sæby til Maribo. Grundlæggende har der været meget god respons fra vores medlemmer 9 ud af 10 angiver nemlig, at kursets indhold har levet op til deres forventninger, at det har været tilfredsstillende og er relevant ift. deres arbejde.

- Det bedste ved kurset er, at man fik lov til at udføre noget af teorien i praksis. At der bliver talt om relevante problemer og ikke kun teori.
Klaus Christensen, Energi Ikast

Hos Dansk Fjernvarme ser vi tilbage på en lang række vellykkede kurser og arrangementer, hvor der har været inspirerende indlægsholdere, nyeste viden, faglighed, erfaringsudveksling og ikke mindst masser af dialog og netværk. 

- Det bedste ved kurset er, at få et bredt indblik i emnet. At høre fra andre, hvilke problemer de står med og snakke om de forskellige arbejdsvinkler.
Kursusdeltager, AffaldVarme Aarhus

Bestyrelsesarbejde i fokus
Igen i år har Dansk Fjernvarme et stort fokus på bestyrelsesarbejdet med flere kurser og arrangementer, som er særligt målrettet bestyrelsesformænd og –medlemmer.

- Godt at vi var en samlet bestyrelse afsted, så hele bestyrelsen kommer hjem og kan arbejde videre med emnerne. Kan anbefales til andre bestyrelser!
Kursusdeltager, Tønder Fjernvarme

Allerede nu kan du tilmelde din bestyrelse til flere aktuelle kurser, og herved få mere værdi ud af bestyrelsesarbejdet.

Se alle kommende bestyrelseskurser her.

Vi slutter af med fuldt hus 
Første halvår sluttede med et stort og vellykket PULS-arrangement, hvor knap 270 ledende medarbejdere og bestyrelsesmedlemmer var samlet for at tage pulsen på energisektoren. Samt en velbesøgt temadag om elforbrug til varmepumper i fjernvarmebranchen. 

- Det har været et rigtig godt første halvår på kursusfronten, hvor vi har afholdt en række gode og inspirerende kurser og arrangementer, hvor der grundlæggende har været rigtig gode tilbagemeldinger fra deltagerne, siger uddannelseskonsulent Lisbeth Aagaard Mountfield.

Husk: På vores hjemmeside finder du alle vores kurser og arrangementer.