19. jun 2019 PULS

Rekordmange er klar til PULS

Der bliver sat deltagerrekord, når Dansk Fjernvarme torsdag afvikler det årlige medlemsarrangement, PULS, i Fjernvarmens Hus i Kolding

PULS Foto: N. Rosenvold

263 har meldt sig til PULS. Dermed bliver igen sat deltagerrekord, når Dansk Fjernvarme torsdag slår dørene op til det årlige medlemsarrangement i Kolding. Den tidligere rekord blev sat i 2018, hvor der var i alt 231 deltagere til arrangementet, der byder på en blanding af faglige oplæg og politiske debatter om fjernvarme.

Det er syvende år i træk, at Dansk Fjernvarme byder medlemmerne velkommen i Fjernvarmens Hus i Kolding til PULS. Og interessen er bare steget år for år – fra 134 deltagere den første gang i 2013. Det vidner om, at medlemmerne har lyst på at få større viden om en række felter inden for fjernvarmebranchen, mener direktør i Dansk Fjernvarme, Kim Mortensen.

- Vi har fokus på byde medlemmerne på viden om de seneste politiske strømninger, men samtidig også give dem værktøjer og idéer med hjem, der kan omsættes direkte i deres hverdag. Og så giver PULS dem ikke mindst mulighed for at danne og dyrke netværk med kollegaer fra hele branchen, siger Kim Mortensen.

Forsyning i forandring
PULS bliver hvert år afviklet under et fælles tema, der går igennem mange oplæg og debatter. Dette år er temaet ”Forsyning i forandring”, der relaterer de nye vinde, der blæser igennem forsyningssektoren. Det betyder, at fjernvarmeselskaberne i større grad end tidligere skal kæmpe for både kunder og eksistens.

- Ved årsskiftet mistede værkerne retten til Grundbeløbet og samtidig begynder mange af de politiske beslutninger fra energiaftalen at slå igennem. Det betyder, at fjernvarmeselskaberne til en vis grad skal genopfinde sig selv, og det vil vi gerne give dem inspiration til, siger Kim Mortensen.

PULS begynder torsdag med fælles morgenmad fra kl. 09.00. Selve arrangementet slutter af med middag, hvor der traditionen tro bliver budt på helstegt pattegris.