16. maj 2019 Fjernvarmen

Fjernvarmen og verdensmålene er et godt match

Frem mod 2030 skal FN’s 17 verdensmål sikre en mere bæredygtig verden, og fjernvarmen er nødvendig for, at Danmark kan leve op til målene. Det sætter det aktuelle magasin fokus på.

Lone Völcker
Redaktør
T: 7630 8013
M: 3029 2532
lv@danskfjernvarme.dk

Verdensmålene kan ifølge Dansk Fjernvarmes direktør Kim Mortensen være med til at åbne omverdenens øjne for den store forskel, fjernvarmen kan gøre for den grønne omstilling. Foto: Maria Tuxen Hedegaard.

Fjernvarmen bidrager hver dag til, at Danmark kan leve op til FN’s 17 verdensmål for bæredygtighed, og det er svært at forestille sig en opfyldelse af verdensmålene uden fjernvarme. Derfor skal målene fremover være en del af den positive fortælling om fjernvarme.

Sådan lyder det fra direktør Kim Mortensen, der i et interview i det aktuelle magasins tema stiller skarpt på verdensmålene. I Odense, Nysted og Løsning er de allerede gået i gang med at arbejde med verdensmålene, og der er meget god inspiration at hente ved at høre, hvordan de griber opgaven an.

Læs alt dette og mere til om fjernvarme og verdensmål i maj-udgaven af Fjernvarmen, der er online og sendt ud til abonnenterne.