14. maj 2019 Kurser & arrangementer

Temadag: Udnytter du de muligheder, som el-markedet giver?

Fjernvarmen bliver i stigende grad elforbruger. Hvordan sikrer fjernvarmeværker, at de har de bedste kontrakter og køber el billigst muligt? Bliv klogere på temadag d. 24. juni.

Går dit fjernvarmeværk med planer om at etablere en varmepumpe, eller har I allerede et elforbrug til en varmepumpe eller elkedel?
Deltag på en spændende og informativ temadag, hvor der sættes fokus på de overvejelser, du bør have ifm. kontraktforhold, aftaler om køb af strøm og hvilke muligheder der venter i fremtiden.

Dato: 24. juni 2019
Tid: 9.30 – 16.00 (Morgenmad fra kl. 9.00)
Sted: Fjernvarmens Hus, Kolding

Desuden vil du på temadagen høre om det pågående arbejde med udvikling af nye eltariffer, som i højere grad skal understøtte et fremtidigt intelligent og integreret energisystem.
Du kan læse mere om temadagen her.

Hvorfor skal jeg deltage på temadagen?
Når du deltager på temadagen, får du:

  • Afgørende viden om elmarkedet og nogle brugbare tips til køb af el.
  • Information om arbejdet med udvikling af nye eltariffer.
  • Indsigt i fremtidens elmarkeder og de muligheder, som byder sig.

Temadagen er i høj grad aktuel for alle fjernvarmeværker med varmepumper og/eller elkedler, eller værker som overvejer etablering af disse.
Derudover giver temadagen dig rig mulighed for at netværke med ligesindede fra branchen, der står med de samme overvejelser og/eller udfordringer som dig i forbindelse med varmepumper og elkedler som varmekilde.

Du kan læse mere om temadagen og tilmelde dig her.