14. maj 2019 Kurser & arrangementer

Er du ny i fjernvarmebranchen?

- og mangler du et overblik over grundlæggende viden og begreber? Deltag på vores introduktionskursus og bliv klædt på til at arbejde i fjernvarmebranchen.

Foto: N. Rosenvold

Introduktion til fjernvarme, det har de fleste nyansatte i branchen brug for. Uanset om de arbejder på et værk, i et fjernvarmeselskabs bestyrelse eller som samarbejdspartner til branchen.
Derfor afholder Dansk Fjernvarme et introduktionskursus kaldet ’Introduktion til fjernvarmen’, som er relevant for alle nye i branchen. Via kurset får du skabt det bedste fundament til dit videre arbejde i fjernvarmebranchen.

Dato: 05. september
Tid: 9.15 – 16.00 (Morgenmad fra 8.45)
Sted: Fjernvarmens Hus, Kolding

Når du deltager på Dansk Fjernvarmes introkursus, får du en bred, grundlæggende viden om fjernvarme og en generel forståelse for fjernvarmesystemets opbygning og virkemåde. Ligeledes bliver du præsenteret for udvikling og udfordringer i branchen.

Er kurset noget for mig?
Introduktionskurset henvender sig til alle nyansatte medarbejdere og bestyrelsesmedlemmer – både i fjernvarmebranchen, men i lige så høj grad fjernvarmebranchens samarbejdspartnere, leverandører osv.
På kurset deltager både kontormedarbejderen, kedelpasseren og bestyrelsesmedlemmet, og derfor sikres en bred tilgang til fjernvarme, som er aktuel og interessant for alle parter.

Du kan læse mere om introduktionskurset og tilmelde dig her.