14. maj 2019 Kurser & arrangementer

Få et større udbytte af dit bestyrelsesarbejde

Deltag på et dybdegående forløb over to dage hvor du får et solidt indblik i forsyningssektorens strategiske udfordringer, økonomiske og juridiske forhold og meget mere.

Bliv klogere på vores Grundlæggende bestyrelseskursus

Kurset ’Grundlæggende bestyrelseskursus for kommunale forsyningsselskaber’ finder sted:

Dato: 29. -30. august 2019
Sted: Fjernvarmens Hus, Kolding

Garvede kræfter kan også lære nyt

Selvom du har arbejdet i bestyrelser i en lang årrække, er der stadig mange nye ting, du kan lære, og som kan give dig et større og mere værdifuldt udbytte af dit bestyrelsesarbejde.
Du kan med fordel tage hele bestyrelse under armen og alle drage afsted, eller I kan opkvalificere enkelte bestyrelsesmedlemmer. Når du eller andre fra din bestyrelse deltager, sikrer du, at I er klædt på til de mange udfordringer og ændringer i branchen, og det ansvar du besidder som del af en bestyrelse.

Fokus på netværk
På kurset får du som deltager rig mulighed for netværk og sparring med andre, som sidder med de samme opgaver og udfordringer til daglig. Der er et stort fokus på erfaringsudveksling både i plenum og i grupper.
På kurset vil du desuden blive præsenteret for en række effektive redskaber til at sikre værdiskabende og udbytterigt samarbejde på tværs af hele bestyrelsen.

Læs mere og tilmeld dig her.