08. maj 2019 Fjernvarmen

Det nye nummer af Fjernvarmen er på gaden

FN's verdensmål, Oksbøl Kaserne, Dansk Fjernvarmes generalforsamling og det kommende PULS-arrangement. Der er masser af læsestof i det aktuelle nummer af Fjernvarmen, der nu er udkommet.

Lone Völcker
Redaktør
T: 7630 8013
M: 3029 2532
lv@danskfjernvarme.dk

Maj-nummeret af Fjernvarmen er på vej ud i landet, og de fleste har nok allerede fået fingre i magasinet, der denne gang har Kim Mortensen på forsiden. Det er der en god grund til, for Dansk Fjernvarmes direktør har et særligt budskab – nemlig at fjernvarmen fremover både vil arbejde for FN’s verdensmål og gøre opmærksom på, at vi gør det.

- Jeg kan ikke se, hvordan Danmark skal kunne leve op til verdensmålene uden et fjernvarmenet. Fjernvarmen er skabt til at være det instrument, der gør, at vi kan udnytte grøn energi og skabe bæredygtige byer. Derfor skal vi både fortsætte den gode udvikling og skabe synlighed om fjernvarmens betydning, siger Kim Mortensen i et interview i Fjernvarmens tema, der denne gang har fokus på FN’s verdensmål i relation til fjernvarme.

Selvom verdensmålene fylder meget denne gang, er der selvfølgelig også meget andet i det nye magasin. Du kan for eksempel se, hvad fjernvarmens sommerevent, PULS, kan byde på, når teltdøren bliver slået op den 20. juni, og du kan få højdepunkterne fra Dansk Fjernvarmes generalforsamling.

Tag også med Fjernvarmen en tur til Vestjylland, hvor Oksbøl Kaserne snart skifter olie og gas ud med grøn opvarmning. Fra nytår kan soldaterne på kasernen nemlig lune sig på miljøvenlig fjernvarme fra Oksbøl Varmeværk, der bygger et nyt flisværk til formålet.

Du kan også læse om Energistyrelsens initiativer til grundbeløbsværker, Dansk Fjernvarmes medlemsundersøgelse, HEATman-projektet og meget mere. Der er nok at gå i gang med, og hvis du ikke allerede har fået det nye Fjernvarmen i hånden, kan abonnenter læse den elektroniske udgave af magasinet på hjemmesiden.