10. apr 2019 PULS

PULS2019: "Jeg kommer gerne igen - også for at mødes med mit netværk"

Leo Nørgaard er bestyrelsesmedlem ved Viborg Fjernvarme og deltog for første gang til Dansk Fjernvarmes sommerevent PULS i 2018. Han kommer gerne igen - især for at pleje netværket.

Deltag på PULS og netværk med beslutningstagere fra hele forsyningsbranchen

PULS er helt overordnet et rigtig godt og velarrangeret event. Det vurderer bestyrelsesmedlem Leo Nørgaard fra Viborg Fjernvarme, der deltog i sit første PULS sidste år. Han fremhæver særligt de rigtig gode muligheder for at vidensdele og netværke med andre beslutningstagere ligesom enkelte af dagens indlæg også var klare højdepunkter.

- Jeg kommer gerne igen, også for at mødes med kollegaer. 2018 var min første deltagelse, og det var godt at mødes med kollegaer og høre deres opfattelse af eksempelvis vedtægter, fortæller Leo Nørgaard, der også fremhæver et indlæg fra forsyningsselskabet Eniig som et af sidste års mest interessante.

Kommer igen i år
Hvis Leo Nørgaard skal fremhæve særligt én ting, som han tog med fra sidste års PULS, er det som nævnt den vidensdeling og erfaringsudveksling, der er imellem deltagerne. På PULS er der også mulighed for at bruge pauserne på at besøge de virksomheder, der er til stede med mini-træfpunkter og få en god snak og blive klogere på nye muligheder og løsninger.

- Udbyttet af udstillingen var meget tilfredsstillende, det var godt for mig, som ikke lige var opdateret. Jeg fik mellem en 0,5 -1 times god snak med udstillerne, siger Leo Nørgaard.

Hans melding er klar, han kommer gerne igen i 2019 - særligt for at mødes med kollegaerne, som jo er et vigtigt netværk.

- Jeg synes generelt, at Dansk Fjernvarme holder et flot arrangement, og jeg kom hjem med et godt indtryk, siger Leo Nørgaard. Han efterlyser dog at Dansk Fjernvarme er endnu mere pågående med at "trykke politikerne på maven" så der kommer mere klare retningslinjer i forhold til fremtidens fjernvarmesektor og rammebetingelser frem i lyset.

150 andre har allerede tilmeldt sig!
PULS afholdes d. 20. juni 2019, og der er allerede rigtig mange beslutningstagere fra hele branchen, som har tilmeldt sig. 

Du kan læse mere om PULS, se det fulde program for dagen og tilmelde dig her.