03. okt 2018 Navnenyt

HOFOR henter ny kommunikationschef i DR

Anders Kappel får ansvar for HOFOR’s interne og eksterne kommunikation.

(Foto: DR/Agnete Schlichtkrull)

HOFOR har ansat Anders Kappel som ny kommunikationschef, der får ansvar for HOFOR’s interne og eksterne kommunikation.

51-årige Anders Kappel kommer fra en lang karriere i blandt andet DR. Han har bl.a. beskæftiget sig med den digitale udvikling af DR og har senest været chef for DR’s streamingtjenester. Anders Kappel afløser Britt Spangsberg, som efter fem år i HOFOR bliver kommunikations- og analysechef i Danmarks Idrætsforbund.

- Jeg glæder mig til at fortælle om HOFOR’s grønne vision og indsats for at gøre København til verdens første CO2-neutrale hovedstad. Det grønne budskab er vigtigt, og det er en spændende opgave at gøre det relevant og nærværende, siger Anders Kappel.

Han har tidligere arbejdet som chef for forskellige journalistiske redaktioner i DR Nyheder, bl.a. TV Avisen, tv-nyhedskanalen DR Update og dr.dk.

- Med Anders Kappel har vi fået den engagerede og professionelle kommunikatør, vi søgte til denne centrale post. Han har ikke blot omfattende ledelseserfaring, men også dyb erfaring med strategisk udvikling af digitale kanaler og kommunikationsprodukter, siger HOFOR’s administrerende direktør Lars Therkildsen.

Ud over journalistuddannelsen fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole er Anders Kappel bachelor i ledelse, erhvervsøkonomi og jura fra CBS. Han begynder snarest i HOFOR.