06. feb 2019 Energi på toppen

Totalt udsolgt Energi på Toppen

Når Dansk Fjernvarme med Energi på Toppen tager temaet forsyningssikkerhed under kærlig behandling, sker det i nye omgivelser på Blox og for fuldt hus.

Dagens Energi på Toppen er udsolgt, og således er der skabt en god affyringsrampe for 2019 sæsonens energipolitiske debat. Temaet for Energi på Toppen er denne gang forsyningssikkerhed.

Danmark har en af Europas højeste forsyningssikkerheder – uanset om det er vand, fjernvarme eller el, ligger vi helt i top. Men hvordan ser fremtiden ud, når vi skal elektrificere – har vi nok strøm og er nettet stærkt nok til de ambitioner, vi har? Og hvem skal i øvrigt  betale for udviklingen?

Spørgsmålene er mange, og svarene sikkert interessante. Her bringer vi et udpluk af nyheder med dagens indlægsholdere med bl.a. Carsten Smidt fra Forsyningstilsynet, Lars Bonderup Bjørn, CEO i EWII og flere andre. Læs dem og  download også  forsyningssektorens bud på, hvad der skal til for at sikre en høj forsyningssikkerhed og ikke mindst en betalingen for forsyningssikkerhed.

Forsyningssektoren er i øjeblikket optaget af, at der kommer en løsning på det forhold, at fjernvarmekunderne lige nu må betale for el-produktionen. De ting må skilles ad, og derfor ser vi frem til, at myndighederne vil fremlægge et bud på en mere fair fordeling af omkostningerne mellem el og varme.

Et synspunkt, som Carsten Smidt fra Forsyningstilsynet i øvrigt også giver udtryk for i artiklen her.

God fornøjelse – og husk at næste Energi på Toppen handler om klima. Sæt kryds i kalenderen allerede nu den 10. april.