31. jan 2019

Få et højere udbytte af dit bestyrelsesarbejde

Deltag på et dybdegående forløb over to dage hvor du får et solidt indblik i forsyningssektorens strategiske udfordringer, økonomiske og juridiske forhold og meget mere.

Bliv klogere på vores Grundlæggende bestyrelseskursus
Kurset ’Grundlæggende bestyrelseskursus for kommunale forsyningsselskaber’ finder sted:
Dato: 15.-16. maj 2019
Sted: Fjernvarmens Hus, Kolding
 
Garvede kræfter kan også lære nyt
Selvom du har arbejdet i bestyrelser i en lang årrække, er der stadig mange nye ting, du kan lære, og som kan give dig et større og mere værdifuldt udbytte af dit bestyrelsesarbejde.
Du kan med fordel tage hele bestyrelse under armen og alle drage afsted, eller I kan opkvalificere enkelte bestyrelsesmedlemmer. Når du eller andre fra din bestyrelse deltager, sikrer du, at I er klædt på til de mange udfordringer og ændringer i branchen.
 
Hvorfor er det relevant for mig?
På kurset får du som deltager rig mulighed for netværk og sparring, samt bliver du opdateret på den nyeste viden omkring bestyrelsesarbejde i kommunale forsyningsselskaber. På kurset vil du desuden blive præsenteret for en række effektive redskaber til at sikre værdiskabende og udbytterigt samarbejde på tværs af hele bestyrelsen.
 
Bor du på Sjælland?
Er I en hel bestyrelse, som ønsker at deltage, så har I også mulighed for at deltage i kurset på Sjælland. I skal blot kontakte Dansk Fjernvarme på tlf.: 7630 8029 og høre mere om mulighederne.