07. jan 2019

Godt nytår - Høj tilfredshed og nyheder i 2019

2018 var et godt år på kursusfronten hos Dansk Fjernvarme med 94% tilfredshed blandt alle deltagere.

Medlemmerne har høj tilfredshed med Dansk Fjernvarme
94% af deltagerne på Dansk Fjernvarmes Kurser er tilfredse

Selvom 2018 er veloverstået, ligger Dansk Fjernvarme ikke på den lade side. Vi har hele tiden medlemmerne i fokus, og hvordan vi kan sikre, at de forbliver klædt på til udviklingen i branchen. Vi har derfor et spændende og højaktuelt kursusprogram klar med flere spændende nyheder i 2019.

Nye aktuelle temadage i 2019
Dansk Fjernvarme har konstant fingeren på pulsen i forhold til, hvad der sker i forsyningsbranchen og på den energipolitiske scene. Derfor har vi udviklet flere nye kurser og temadage til første halvdel af 2019. Du kan blandt andet glæde dig til en temadag om cybersikkerhed i forsyningssektoren, hvor du får viden omkring it-sikkerhed, og hvad du kan gøre for at øge din virksomheds sikkerhed mod mulige systemangreb.

Kursus: Markedsføring af fjernvarme
Det er ingen hemmelighed, at fjernvarmebranchen står overfor en del ændringer på grund af den energipolitiske aftale, som har ophævet forbrugerbindingen. Derfor skal fjernvarmebranchen tænke i andre baner, så vi stadig forbliver attraktive for forbrugeren.
På kurset får du viden og redskaber, så du er klædt på til at bibeholde og tiltrække nye fjernvarmekunder.

Og så er der alle de andre
Vi tænker ikke kun nyt, vi gentager selvfølgelig også de kurser, som vi ved, at der er stor efterspørgsel på år efter år. Kurserne får et gennemsyn og tilpasses evt. nye regler eller forhold i branchen.

I 2018 indførte Dansk Fjernvarme et nyt kursusformat – nemlig webinar. Det blev en succes med langt flere tilmeldte end forventet. Derfor afholder vi flere webinarer i løbet af 2019, det førstkommende omhandler indberetning af energibesparelser.

94% tilfredshed
Hos Dansk Fjernvarme er vi meget glade - 94% af alle, som har deltaget på et kursus eller et arrangement i 2018, har været tilfredse eller meget tilfredse, og de mener, at kurset har indfriet deres forventninger.

"Der var gode undervisere, som formåede at komme godt rundt om emnerne."
Kursist

"Jeg føler mig nu væsentlig bedre polstret til "at betjene" anlægget derhjemme."
Kursist

"God dialog og erfaringsudveksling fjernvarmeselskaber imellem."
Kursist

Du kan finde vores kursusoversigt og læse meget mere om de enkelte kurser her.