07. jan 2019

Få viden og inspiration om forandringsledelse

Det er snart tid til Leder Forum 2019 – og du har stadig mulighed for at komme med.

Deltag på Leder Forum og få ny inspiration til ledelse i din hverdag

Det årlige velbesøgte og efterstræbte Leder Forum står for døren, og har du endnu ikke tilmeldt dig, er det nu, du skal slå til, da der kun er ledige pladser tilbage.

Kom på Leder Forum og få ny viden og inspiration om forandringsledelse, adfærdsdesign, forebyggelse af stress blandt dine medarbejdere og meget andet.

Netværk med ligesindede
Leder Forum er for ledere på alle niveauer i både kommunale og private forsyningsselskaber.
På Leder Forum er sparring og erfaringsudveksling i højsæde. Der er lagt op til, at du kan dele dine erfaringer omkring ledelse og medarbejderhåndtering samt blive klogere på andres. Du får rig mulighed for at netværke med ledere fra alle niveauer og fra andre forsyningsselskaber.

Hør Morten Münster m.fl.
På Leder Forum 2019 bliver du klogere på, hvordan du skaber værdifulde forandringer blandt dine medarbejdere med adfærdsdesign. Du bliver også klædt på til, hvordan du forebygger trivsel og robusthed, samt hvordan du sikrer, at din virksomhed forbliver attraktiv og tiltrækker de helt rigtige kandidater.

Der er planlagt et meget spændende program, hvor der er lagt stor vægt på, at du får ny viden og værktøjer med hjem, som har positiv effekt for din hverdag som leder.

Se det fulde program – og tilmeld dig her.