Seneste nyt om corona

29. sep 2020 Corona

Politiet skærper krav til arrangementer op til 500

Henover weekenden har myndighederne præciseret krav til arrangementer, der må afholdes, selv om der er op til 500 deltagere. 

21. sep 2020 Corona

Kurser og arrangementer bliver fortsat afviklet i Dansk Fjernvarme

Dansk Fjernvarme følger myndighedernes retningslinjer for afvikling af kurser og arrangementer i de kommende uger.

15. okt 2020 Corona

Dansk Fjernvarme udsteder nu erklæringer om "anerkendelsesværdigt formål"

Fjernvarmeselskaber kan nu rekvirere såkaldte erklæringer om ”anerkendelsesværdigt formål”, hvis de skal have teknikere eller andre fagfolk fra udlandet til Danmark.

06. okt 2020 Corona

Anbefalinger om test af personale

Vi får stadig henvendelser fra jer, om test af medarbejdere, fordi det er en udfordring med lange ventetider. Vi gennemgår et par muligheder, vi har hørt om – og ser på hvordan de lever op til anbefalingerne

12. mar 2020 Corona

Hvordan forholder Dansk Fjernvarme sig til coronavirus?

Coronavirus / Covid-19 vokser dag for dag i Danmark og påvirker flere og flere. Dansk Fjernvarme tager situationen meget alvorligt og følger udviklingen nøje. Læs teksterne om corona her på siden, før du ringer til fagkonsulenterne.

11. mar 2020 Corona

Coronavirus og Dansk Fjernvarmes arrangementer

Coronavirus / Covid-19 har fået tag i Danmark. Her kan du blive klogere på, hvordan skal du forholde dig, hvis du er tilmeldt et kursus eller andet arrangement hos Dansk Fjernvarme den kommende tid. 

12. mar 2020 Corona

Fjernvarmen har et særligt ansvar

Som en del af den forsyningskritiske infrastruktur skal fjernvarmeværker stille personale til rådighed til at opretholde forsyningssikkerheden – de øvrige ansatte bør følge de generelle anbefalinger, lyder rådet fra Dansk Fjernvarme.

Flere nyheder om corona

02. okt 2020 Corona

Husk at lufte ud

Sundhedsstyrelsen opfordrer til, at ansatte fortsætter med at arbejde hjemme – og gør opmærksom på, at det er vigtigt at få luftet ud for at mindske smitterisikoen. 

29. sep 2020 Corona

Kritisk personale kan komme foran i køen

Energistyrelsen kan få testet kritisk personale i fjernvarmesektoren for corona, men hvert enkelt tilfælde skal håndteres særskilt.

25. sep 2020 Corona

Følg tallene for Covid-19 i dit område

Statens Serum Institut har oprettet en hjemmeside, hvor du kan følge med i den daglige udvikling i covid-19 på både landsplan og kommunalt plan. 

24. sep 2020 Corona

Ansatte

Udbruddet og spredningen af coronavirus kan fortsat give anledning til en række ansættelsesretlige problemstillinger, som man som arbejdsgiver kan blive nødt til at forholde sig til. Opdateret den 22. september 2020.

18. sep 2020 Corona

Forsamlingsforbuddet på 50 bliver bredt ud til hele landet

Men selv om forbuddet nu gælder overalt, så er det fortsat muligt at afvikle fx generalforsamlinger og andre arrangementer, hvor deltagerne sidder ned.

18. sep 2020 Corona

Myndigheder opfordrer til hjemmearbejde

Statsminister Mette Frederiksen har på pressemøde fredag opfordret til, at så mange som muligt arbejder hjemmefra.

17. sep 2020 Corona

Hold jer orienteret om COVID-19

Dansk Fjernvarme opdaterer løbende med ændringer i myndighedernes krav og regler – men medlemmer kan også selv holde sig orienteret.

16. sep 2020 Corona

Gode råd mod COVID-19 smitte på arbejdspladsen

Sundhedsstyrelsen har udgivet en bog, hvor fjernvarmeselskaber kan hente mange gode råd til, hvordan man sikrer sig mod smittespredning på arbejdspladserne.