Seneste nyt om corona

11. mar 2021 Corona

Bestyrelser må gerne mødes mere end fem personer

Forsamlingsforbuddet gælder ikke for bestyrelsesmøder i fx fjernvarmen. Men generalforsamlinger er fortsat ramt af forsamlingsforbuddet og skal enten gennemføres elektronisk eller udskydes.

01. mar 2021 Corona

Bestyrelsesmøder kan afvikles med mere end fem personer

Der er nu ændret i corona-restriktionerne, så det er tilladt at være mere end fem personer samlet til fx et bestyrelsesmøde.

08. feb 2021 Corona

Forsamlingsforbud begrænser også bestyrelsesmøder

Forsamlingsforbuddet sætter en grænse på maksimalt fem personer til fysiske møder. Dansk Fjernvarme opfordrer til, at bestyrelserne vurderer, om det er forsvarligt af afvikle møderne fysisk.

01. feb 2021 Corona

Hjemmearbejdet skal også sikres mod cyberangreb

Corona-restriktionerne har tvunget danskerne til at arbejde hjemmefra – Center for Cybersikkerhed har en række anbefalinger til at sikre hjemmearbejdspladsen.

12. mar 2020 Corona

Hvordan forholder Dansk Fjernvarme sig til coronavirus?

Coronavirus / Covid-19 vokser dag for dag i Danmark og påvirker flere og flere. Dansk Fjernvarme tager situationen meget alvorligt og følger udviklingen nøje. Læs teksterne om corona her på siden, før du ringer til fagkonsulenterne.

11. mar 2020 Corona

Coronavirus og Dansk Fjernvarmes arrangementer

Coronavirus / Covid-19 har fået tag i Danmark. Her kan du blive klogere på, hvordan skal du forholde dig, hvis du er tilmeldt et kursus eller andet arrangement hos Dansk Fjernvarme den kommende tid. 

12. mar 2020 Corona

Fjernvarmen har et særligt ansvar

Som en del af den forsyningskritiske infrastruktur skal fjernvarmeværker stille personale til rådighed til at opretholde forsyningssikkerheden – de øvrige ansatte bør følge de generelle anbefalinger, lyder rådet fra Dansk Fjernvarme.

Flere nyheder om corona

25. jan 2021 Corona

Skive Fjernvarme afholder online generalforsamling

Den årlige ordinære generalforsamling i Skive Fjernvarme bliver afviklet elektronisk – Dansk Fjernvarme opfordrer andre værker til at være åbne for muligheden.

14. jan 2021 Corona

Vaccine på vej til forsyningssektoren

Medlemmer bedes levere oplysninger til Dansk Fjernvarme, som Energistyrelsen skal bruge til at planlægge vaccination af personer med vitale funktioner. 

14. jan 2021 Corona

Generalforsamlinger

Corona-epidemien haft konsekvenser for rigtig mange selskabers afholdelse af generalforsamlinger både i foråret og i efteråret 2020. Mange generalforsamlinger er blevet udsat, men nu ser det ud til at de fleste er ved at være blevet gennemført. Vi har alligevel valgt at opdatere vores hjemmeside om generalforsamlinger. Opdateret 14. januar 2021.

13. jan 2021 Corona

Afholdelse af elektronisk generalforsamling

Der er fortsat mulighed for at afholde en elektronisk generalforsamling i 2021, selvom muligheden ikke  fremgår af selskabets vedtægter. 

07. jan 2021 Corona

Corona-restriktioner flytter kurser

Dansk Fjernvarme flytter sine fysiske kurser og arrangementer som følge af den seneste skærpelse af corona-restriktioner. 

06. jan 2021 Corona

Generalforsamlinger kan ikke længere afholdes

De nye skærpede corona-restriktioner betyder, at det ikke længere er muligt at afvikle fysiske generalforsamlinger.

30. dec 2020 Corona

Corona-nødpasning bliver udvidet

Børne- og Undervisningsministeriet udvider nødpasning, så alle forældre til børn i 0. til 4. klasse kan gøre brug af det fra begyndelsen af 2021.

21. dec 2020 Corona

Sundhedsstyrelsen anbefaler brug af lyntest

Lyntest kan bl.a. bruges af erhvervsgrupper som et supplement, hvis det er nødvendigt at få hurtig indikation om smitte.